Sofia Belorf

Sofia Belórf paljastaa miten ystävät ovat suhtautuneet syytteisiin: "Kukaan ei ole hylännyt minua!"

29.02.2020 06:32

Katiska-vyyhdissä syytettynä oleva fitness-kaunotar Sofia Belórf myöntää ottaneensa etäisyyttä ystäviinsä viime kesän jälkeen.

- Olen viettänyt paljon aikaa yksikseni, sillä en ole jaksanut puhua minuun ja Nikoon kohdistuneista syytteistä, Sofia kertoo Seiskalle.

Lue myös: Sofia kiistää kaikki syytteet rahanpesusta ja huumeista!

Sofialla on kuitenkin sydänystäviä, joiden kanssa hän on käynyt satunnaisesti ulkona.

- Toki olen käynyt välillä kavereiden kanssa tuulettumassa ja syömässä, mutta haluan keskittyä tänä keväänä itseeni ja Nikoon, jonka tukena olen oikeudenkäynneissä.

Kaverit kannustavat

Sofia kertoo myös ystävien antamasta tuesta.

- Kukaan ei ole hylännyt minua, vaan päinvastoin vanhat ystävät, joita en ole tavannut kouluaikojen jälkeen, ovat lähettäneet minulle tsemppiviestejä. 

Sofian puoliso Niko Ranta-ahoa syytetään lukuisista törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista. Syytteiden mukaan hänen katsotaan organisoineen laajaa huumeiden ja dopingaineiden maahantuontia ja myyntiä useiden vuosien ajan. Suomeen kuljetettiin muun muassa 200 kiloa amfetamiinia, 100 00 ekstaasitablettia, hasista, kokaiinia ja miljoonia huumepillereitä. Sofia on puolestaan syytettynä kahdesta rahanpesusta ja yhdestä huumausainerikoksesta.

Poliisi ryntäsi kotiin mellakkavarusteissa - Sofia Belórf kertoo elämänsä järkyttävimmästä aamusta: "Mitä v***ua, Niko?!"

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!