Hyppää pääsisältöön
Sofia Belorf

Sofia Belórf lensi Niko-rakkaansa kanssa jouluksi Suomeen lähes 3000 euron nahkatakissa - majoittuivat luksushotelliin! Kuva!

Luksuselämää Espanjan Marbellassa nykyään avomiehensä Nikon kanssa viettävä fitness-kaunotar Sofia Belórf matkusti Instagramin mukaan Suomeen viettämään joulua.

KATSO MYÖS: OHO, SOFIA BELÓRFILLA EI NÄKÖJÄÄN OLE PIKKURAHASTA PUUTETTA - AAMUPALA MAKSOI SAMAN KUIN KESKIVERTOKANSALAISEN VIIKON RUOAT!

Instagramin Stories-osioon ladattujen videoiden perusteella pariskunta on majoittunut kansainvälisten tähtienkin suosimaan hotelli Kämpiin aivan Helsingin ydinkeskustaan. Tämä tarkoittaa, ettei Nikon marraskuussa ostama lemmenpesä ole vielä rakastavaisten käytössä.

LUE LISÄÄ: ESPANJAAN ASETTUNEET SOFIA BELÓRF JA MILJONÄÄRIRAKAS HANKKIVAT LEMMENPESÄN HELSINGISTÄ – 650 000 EURON ÖKYASUNTO!

Videopäivitysten mukaan Sofian aika kuluu Suomessa lähinnä ravintoloissa ja hotellin kuntosalilla. Ehtiipä hän hoitaa myös ihoaan kosteuttavalla naamiolla hotellihuoneessa ylellisen pehmeä kylpytakki yllään.

Hintava asukokonaisuus

Alla olevan kuvan kaunotar julkaisi sunnuntaina (16.12.) Helsinki-Vantaan lentokentältä. Siinä Sofia poseeraa lentoaseman wc-tiloissa uutuuttaan hohtava Fendin nahkatakki yllään.

Home sweet Finland! Tosin pikkusen kesäisillä vetimillä - jäätävä todellisuus oli vastassa heti ulko-ovella. Toppatakit esiin ja oottamaan Suomi-joulua, hän kirjoittaa.

Fendin nahkatakki ei ole halvimmasta päästä, sillä se maksaa nettikaupassa 2 900 euroa. Alta vilkkuvasta Balmainin t-paidasta saa puolestaan pulittaa suolaiset 250 euroa.

Instagramin mukaan Sofia shoppaili Fendillä pari viikkoa sitten.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!