Sofia Belórf kommentoi rahanpesu- ja huumesyytteitään Seiskalle: Muiden tekemiset on kaadettu niskaani!

Uutiset | 30.01.2020 16:58

Rahanpesu- ja huumesyytteet saanut Sofia Belórf kommentoi tilannettaan syytteidenlukunsa jälkeen.

Katiska-jutuksi kutsuttua kokonaisuutta alettiin käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa tänään torstaina. Fitness-kaunotar Sofia Belórfia syytetään kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta.

Katiska-jutun syytteiden yksityiskohdat alkavat paljastua: Huumelääkkeitä jemmailtiin proteiinipurkkeihin, muovikassillinen rahaa siirtyi ratsastustallin kautta Niko Ranta-aholle

Syyttäjän mukaan Sofia oli piilottanut 8000-10000 euroa matkalaukkuun ja vienyt rahat Espanjaan, missä hän asui rakkaansa Niko Ranta-ahon kanssa. Tekoaika on ollut keväällä 2019.

Toinen rahanpesusyyte liittyy Rolex-arvokelloon, jonka Sofia oli saanut lahjaksi rakkaaltaan Niko Ranta-aholta. Kellon arvo on ollut 12 700 euroa.

Sofian huumausainerikossyyte liittyy Ruisrock-viikonloppuun ja festari-illan jälkeisiin jatkoihin. Syyttäjän mukaan Sofia otti haltuunsa Nikon kokaiinia ja antoi huumepussin jollekin toiselle henkilölle. Lisäksi Sofian kerrotaan kuljettaneen joitain kokaiinipusseja. Syytteen mukaan Sofia on käyttänyt kokaiinia ainakin kaksi kertaa.

Poliisi seurasi salaa Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan Ruisrock-viikonloppua - radikaalit keinot paljastuivat!

 

”Kiistän syytteet!”

Sofia kommentoi syytteitään Seiskalle.

- Haluan sanoa, että kiistän syytteet. Muiden tekemiset on kaadettu minun niskaani, Sofia viestitti.

Teksti:Antero Alhonen, Mia Jussinniemi
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!