Sofia Belorf

Sofia Belórf avaa tunnelmiaan Niko Ranta-ahon tunnustuksen jälkeen: ”Meillä ei ole edes puheyhteyttä!”

05.04.2020 07:07

Fitness-malli Sofia Belórf ja hänen elämänkumppaninsa Niko Ranta-aho pidätettiin viime kesänä vakavista rikoksista epäiltyinä.

Sofian epäilyt lievenivät tuottamukselliseen rahanpesuun ja perusmuotoiseen huumausainerikokseen. Nikon tilanne on toinen, sillä poliisin mukaan hän johti rikollisvaikuttaja Janne "Nacci" Tranbergin kanssa liigaa, joka tuotti Suomeen valtavia määriä huumausaineita, dopingaineita ja huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä.

Lue myös: Yksin luksuslukaalissa asuva Sofia Belórf avautuu rahatilanteestaan: ”Syytteillä ei ole ollut negatiivista vaikutusta töihini!”

Katiskaksi nimettyä juttua alettiin puida Helsingin käräjäoikeudessa kevättalvella. MTV ja muut suomalaiset uutisvälineet kertoivat viime viikon keskiviikkona, että Niko on tunnustanut syytteet oikeiksi, eli käytännössä myöntänyt rikoksensa "muutamia teknisiä seikkoja lukuun ottamatta".

Lue myös: Perhehaaveet murskaksi! Sofia Belórf järkyttyi Niko Ranta-ahon tunnustuksesta!

Niko ja Sofia ovat tavanneet edellisen kerran viime syksynä ennen poliisitutkintaa.
Niko ja Sofia ovat tavanneet edellisen kerran viime syksynä ennen poliisitutkintaa.

 

Seiskan tavoittama Sofia kertoo Nikon tunnustuksen tulleen täytenä yllätyksenä. Hän on kuitenkin ylpeä miehestään, joka on vihdoin valmis kantamaan vastuun teoistaan.

Miten Nikon tunnustus vaikuttaa suhteeseenne?

– En osaa sanoa, vaikuttaako suoranaisesti mitenkään. Tällä hetkellä meillä ei ole edes puheyhteyttä, joten on vaikea keskustella tulevasta Nikon kanssa.

Lue myös: Sofia Belórfin piina helpotti Niko-rakkaansa tunnustuksen myötä: ”Epätietoisuus ollut raskasta!”

Koska pääsette tapaamaan Nikon kanssa?

– En tiedä yhtään. Uskon, että tunnustuksen myötä siihen ei mene enää kauaa. Odotan jo kovasti, että voimme puhua asioista.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen ja Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Sofian albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!