Uutiset

”Skypeä ja kyyneleitä!” Huuhkajakapteeni Tim Sparv ja kuvankaunis tshekkimalli Jitka Novácková avautuvat etäsuhteen raakuudesta!

16.12.2019 18:04

Presidentinlinnassa oli itsenäisyyspäivänä (6.12.) käynnissä suoranainen tšekki-show. Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteenin Tim Sparvin tyttöystävä Jitka Nováčková oli yksi itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton ehdottomista katseiden kääntäjistä.

Lue myös: Linnan historian seksikkäin vieras? Huuhkajat-kapteenin mallityttöystävä Jitka tyrmää kauneudellaan – iltapuvussa hurjan kokoinen laahus!

Vuoden 2011 Miss Tshekki ja maataan myös Miss Universum -kisoissa edustanut Jitka, 27, aiheutti ihastelevaa huokailua jo saavuttuaan kättelyjonoon. Seiskan toimittaja ikuisti entisen mallikaunottaren käyskentelemässä punaisella matolla henkeäsalpaavassa laahuksessaan.

Lue myös: Etäsuhde ohi! Huuhkajakapteeni Tim Sparv ja tyrmäävä tshekkimissi Jitka paljastavat Seiskalle: Muutamme vihdoin yhteen!

Huikea laahus! Mallina uraa luonut Jitka pelmahti Presidentinlinnan punaiselle matolle luomuksessa, joka ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.
Huikea laahus! Mallina uraa luonut Jitka pelmahti Presidentinlinnan punaiselle matolle luomuksessa, joka ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Skypeä ja kyyneleitä

Toisinaan rakastavaiset ovat käyneet tiukkojakin keskusteluja. Niiltä ei ole voitu välttyä, kun Tim, 32, pelaa työkseen Tanskassa ja Jitka puolestaan asustaa Prahassa. 2,5-vuotinen etäsuhde on vaatinut veronsa.

– Kyllä, se on ollut välillä vaikeaa. Skypeä ja kyyneleitä, Jitka huokasi Seiskalle Linnan juhlahumussa.

Lue myös: Huuhkajien Tim Sparv ja mallirakas Jitka Seiskalle: Näin rakkaus roihahti!

– Häneltä niitä kyyneleitä useammin tulee, mutta kyllä, onhan tämä suhteemme ollut sitä Skypeä, What’sAppia ja FaceTimea, Tim nyökkäsi Seiskalle.

– Yritämme parhaamme, mutta on haastavaa asua näin pitkään eri maissa. Meillä on suunnitelma valmiina ja toivon, että asuisimme saman katon alla jo joulun jälkeen. Olisi kiva nähdä Jitkaa useammin.

Seiska Linnassa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!