Siskoni on noita -kaunottarella rintasyöpä

Siskoni on noita -kaunottarella rintasyöpä

Uutiset | 20.08.2015 14:28

Siskoni on noita- ja Beverly Hills –sarjoista tutulla Shannen Dohertylla on todettu rintasyöpä. Shannenin syöpä löydettiin maaliskuussa, mutta hän on puhunut asiasta julkisesti vasta nyt.

- Käyn tällä hetkellä syöpähoidoissa. Syön oikein, kuntoilen ja pysyn positiivisena elämäni suhteen. Olen kiitollinen saamastani tuesta, näyttelijä viestitti People-lehdelle.

 

Syyttää manageriaan

Shannen on myös haastanut entisen business managerinsa Tanner Mainstainin oikeuteen. Shannenin mukaan Tanner ryssi näyttelijän vakuutusasiat, eikä hänellä ollut mahdollisuutta käydä lääkärintarkastuksissa säännöllisin väliajoin vuonna 2014.

Syytteen mukaan Tanner ei maksanut näyttelijän vakuutusmaksuja, ja lopulta vakuutus umpeutui. Shannen sai vakuutusasiansa kuntoon vasta tämän vuoden puolella. Lääkäreiden mukaan rintasyöpä oli levinnyt viime vuonna, jolloin näyttelijä ei käynyt lääkärissä vakuutusasioidensa takia. Syytteen mukaan Shannen ei ole voinut työskennellä diagnoosin saatuaan, ja hänelle on kertynyt merkittäviä lääkärikuluja.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!