Uutiset
Vain Seiskassa!

Sisäpiiri-skandaali: Poliisi vei Elastisen tietokoneen ja puhelimen!

06.05.2017 08:02

Seiska on tutkinut julkkismiesten Sisäpiiri-salaseuran Facebook-ryhmän kirjoituksia, joista osa on karua luettavaa. Sisäpiirin tunnetuimmat jäsenet ovat Cheek eli Jare Tiihonen, Elastinen eli Kimmo Laiho ja Uniikki eli Dan Tolppanen sekä tv-tähti Arman Alizad.

Elastinen: Ketään ei syytetty

Seiska tapasi 13 sisäpiiriläistä, joista Elastinen halusi painottaa poliisin tutkineen ryhmän jo vuosi sitten.

Materiaalista käy selvästi ilmi, että olet ryhmän jäsen, mutta et kirjoita aktiivisesti.

- Osa asioista on tullut minulle aivan uusina, sillä en ole nähnyt puoliakaan käydyistä keskusteluista, Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo.

Tietojemme mukaan olet käynyt poliisin kuultavana noin vuosi sitten.

- Kyllä, tämä on totta. Koneeni ja puhelimeni on poliisin pyynnöstä annettu tutkittavaksi tätä ryhmää koskevien perättömien huhujen vuoksi, Elastinen kertoo.

- Samalla kaikki ryhmät, joihin kuulun, kaikki kovalevyni, kaikki yksityisimmätkin asiani, käytännössä koko tämä ryhmä, joka on olemassa ja kaikki aikaisemmatkin ryhmät, on sitä kautta poliisin tutkimat. Ketään ei sen jälkeen epäilty, eikä syytetty mistään. Pyydettäessä antaisin koneeni ja puhelimeni uudestaankin viranomaisille, hän sanoo.

Poistivat ryhmän

Kun pyysimme kommentteja Sisäpiirin julkkisjäseniltä Facebook-ryhmän kirjoituksista, he poistivat sen perustellen ryhmän olevan salainen ja yksityinen. Tässä tilanteessa 13 sisäpiiriläistä, mukaan lukien nimekkäimmät tähdet, katsoivat parhaaksi itse avata ryhmän kirjoituksia ja toimintaa Seiskalle.

Lue koko skandaalipaljastus ja kaikki Sisäpiirin kommentit tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!