fbqSisäpiiri-skandaali: Näin räppäri Uniikki hehkutti intiimejä petipuuhiaan 50:lle ystävälleen! | Seiska
Vain Seiskassa!
Uniikki, sisäpiiri, Dan Tolppanen

Sisäpiiri-skandaali: Näin räppäri Uniikki hehkutti intiimejä petipuuhiaan 50:lle ystävälleen!

Uutiset | 07.05.2017 08:32

Seiska paljasti torstaina (4.5.) julkkismiesten Sisäpiiri-viestiryhmän törkykirjoitukset. Salaiseen Facebook-ryhmään kuuluu noin 50 henkilöä.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Osa Sisäpiirin jäsenistä kertoo ryhmässä muun muassa yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Yksi seksiaktia erittäin roisisti kuvaileva sisäpiiriläinen on Uniikki eli Dan Tolppanen.

Olet ryhmässä antanut arvosanan seksiaktille. Miksi?

- En ole halunnut loukata teollani ketään, vaan olen jakanut intiimejä asioita ryhmässä vain ystävilleni. Sanottakoon vielä, että arvostelu on tapahtunut positiivisessa hengessä termein 6/5 tai 7,2 / 5 eli olen vain hehkuttanut, kuinka hauska yö itselläni on tuon henkilön kanssa ollut, Dan sanoo.

Hänen mukaansa ryhmä on ollut tärkeä tukipilari elämän käänteissä.

- Ryhmä on ollut tärkeä paikka purkaa ajatuksia ja tuntoja yksityisesti vain tiettyjen ihmisten kesken. Esimerkiksi oman eroni keskellä olen saanut tästä ryhmästä paljon voimaa. Mielestäni kukaan tämän ryhmän jäsenistä ei ole paha, mutta ei myöskään täydellinen, Dan kertoo.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Näin Cheek, Elastinen, Arman ja Jussi Ridanpää kommentoivat:

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Poliisi tutki Elastisen tietokoneen!

Sisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä!

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja lokaa misseistä!

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmäs...
Nämä julkkismiehet kuuluvat härskien viestien Sisäpiiri-skandaaliryhmään: tv-tähtiä, artisteja, toimittaja, radiojuontaja – ryhmäkuva!Nämä julkkismiehet kuuluvat härskien viestien Sisäpiiri-skandaaliryhmään: tv-täh...
Sisäpiiri-skandaali: Poliisi vei Elastisen tietokoneen ja puhelimen!Sisäpiiri-skandaali: Poliisi vei Elastisen tietokoneen ja puhelimen!
Sisäpiiri-skandaali: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja rajua lokaa misseistä!Sisäpiiri-skandaali: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttaj...
Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!” Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle...
Räppäri Uniikki taas treffeillä! Käsipuolessa superkaunis blondi – kuva!Räppäri Uniikki taas treffeillä! Käsipuolessa superkaunis blondi – kuva!
Paparazzikuva: räppäri Uniikki leffatreffeillä nuoren kaunottaren kanssa!Paparazzikuva: räppäri Uniikki leffatreffeillä nuoren kaunottaren kanssa!
Eronnut Uniikki ei jäänyt suremaan: Juhlistakaa elämää! Eronnut Uniikki ei jäänyt suremaan: Juhlistakaa elämää!
Poppari Evelinalta tyly viesti julkkismiesten Sisäpiiri-skandaaliryhmälle EVS:ssä: Tuo ei ole mikään "vapaudu vankilasta"-kortti!Poppari Evelinalta tyly viesti julkkismiesten Sisäpiiri-skandaaliryhmälle EVS:ss...

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!