Vain Seiskassa!
Uniikki, sisäpiiri, Dan Tolppanen

Sisäpiiri-skandaali: Näin räppäri Uniikki hehkutti intiimejä petipuuhiaan 50:lle ystävälleen!

Uutiset | 07.05.2017 08:32

Seiska paljasti torstaina (4.5.) julkkismiesten Sisäpiiri-viestiryhmän törkykirjoitukset. Salaiseen Facebook-ryhmään kuuluu noin 50 henkilöä.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Osa Sisäpiirin jäsenistä kertoo ryhmässä muun muassa yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Yksi seksiaktia erittäin roisisti kuvaileva sisäpiiriläinen on Uniikki eli Dan Tolppanen.

Olet ryhmässä antanut arvosanan seksiaktille. Miksi?

- En ole halunnut loukata teollani ketään, vaan olen jakanut intiimejä asioita ryhmässä vain ystävilleni. Sanottakoon vielä, että arvostelu on tapahtunut positiivisessa hengessä termein 6/5 tai 7,2 / 5 eli olen vain hehkuttanut, kuinka hauska yö itselläni on tuon henkilön kanssa ollut, Dan sanoo.

Hänen mukaansa ryhmä on ollut tärkeä tukipilari elämän käänteissä.

- Ryhmä on ollut tärkeä paikka purkaa ajatuksia ja tuntoja yksityisesti vain tiettyjen ihmisten kesken. Esimerkiksi oman eroni keskellä olen saanut tästä ryhmästä paljon voimaa. Mielestäni kukaan tämän ryhmän jäsenistä ei ole paha, mutta ei myöskään täydellinen, Dan kertoo.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Näin Cheek, Elastinen, Arman ja Jussi Ridanpää kommentoivat:

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Poliisi tutki Elastisen tietokoneen!

Sisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä!

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja lokaa misseistä!

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!