fbq
Uutiset
21.06.2017 12:18
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Laine Bruce Seiskan 25 -vuotis bileissä.
Sinkkumiehet huomio - Laine Bruce avoimena: Haluaisin rauhoittua ja löytää parisuhteen!
Uutiset
21.06.2017 12:18
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Alasti julkisuudessa viihtyvä tositelevisiotähti Laine Bruce, 27, elää sinkkuna, mutta toivoisi löytävänsä kuitenkin parisuhteen. Syy Laineen sinkkuuteen on juurikin se, että nainen esiintyy julkisuudessa alasti ja vähissä vaatteissa.

- On todella vaikea löytää ihmistä, joka hyväksyy julkisen työni. Haluan miehen, joka hyväksyy työni ja suhtautumiseni alastomuuteen, Laine toteaa. 

LAINE BRUCE USKOO, ETTÄ MAKWAN AMIRKHANIA HARMITTAA LYHYEKSI JÄÄNYT YHTEINEN YÖ: HÄN KOHTELI MINUA KUIN MAKSULLISTA NAISTA!

Laine Bruce poseeraa Seiskalle.

Vastikään kokiksi valmistunut kaunotar suhtautuu alastomuuteen rennoin ottein.

- En koe alastomuutta mitenkään pahana asiana, mielestäni kaikki ihmiset ovat kauniita ja heidän pitäisi hyväksyä kroppansa sellaisena kuin se on, Laine toteaa Seiskalle.

USKALLATKO KATSOA? - BILE-DANI, LAINE BRUCE JA STRIPPARI-IIRO NAKUKYMPISSÄ -K18!

Laineen tummat piirteet eivät jää varmastikaan kaksilahkeisilta huomaamatta. Mutta lähestyvätkö miehet Lainetta yöelämässä tai sosiaalisessa mediassa?

- Kyllähän niitä ottajia riittäisi baarissa ja vanhemmilta miehiltä tulee todella ällöttäviä viestejä, mutta en halua tehdä mitään fanieni kanssa, vaan tapaan ihmisiä mieluummin tuttavapiirin kautta.

"Alkaa tulla ikää"

Riisutut-televisiosarjassa esiintynyt Laine haluaisi muutoksen elämäänsä.

- Kyllähän tässä alkaa ikää sen verran tulemaan, että olisi kiva rauhoittua ja etsiä jotain vakavampaa eikä vaan säätää menemään, Laine mietiskelee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »