fbq
Uutiset
01.06.2017 10:32
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto
Yölintu-yhtyeen laulaja Simo Silmu
Simo Silmun ja Päivi-vaimon kosteat juhlat laivalla: häävalssi karaokessa – kuva!
Uutiset
01.06.2017 10:32
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto

Yölintu-yhtyeen Simo Silmulla, 39, ja Päivi Räisäsellä, 41, on taustalla pitkä, lähes 20 vuotta kestänyt ystävyyssuhde. Päivi ja Simo sinetöivät pari vuotta kestäneen seurustelusuhteensa perjantaina (19.5.) maistraatissa Porissa. Vihkimisen jälkeen hääseurue meni ruokailemaan, jonka jälkeen iltaohjelmasta vastasi pääasiassa vihkiparin lähipiiri. Juhlapaikaksi ei valikoitunut perinteinen suomalainen järvimaisema tanssilavoineen, vaan järven tilalla toimi keväinen Itämeri ja siellä lipuva Baltic Princess -risteilyalus.

Karaokea, virvokkeita ja hyvää seuraa

Laivalla hääseurueesta ei näkynyt ensin jälkeäkään. Pikkuhiljaa laivan käytävälle rupesi kuitenkin lipumaan juhlavaatteisiin pukeutuneita ihmisiä, ja loppujen lopuksi laivan kannelta tavoitettiin myös itse sulhanen, joka oli vaihtanut pukunsa rennommin tennareihin ja huppariin.

Hääseurue lyöttäytyi baaritiskin nurkille nauttimaan virvokkeista ja hyvästä seurasta. Pian lavalla nähtiinkin hääseurueesta tuttu kasvo juontamassa vihkiparia tanssilattialle häävalssin merkeissä. Simo ja Päivi ehtivät hetken tanssia intiimisti, kunnes seurueesta asteli lavalle myös morsiamen läheiset sukulaiset. Kohta tanssilattia olikin ammuttu täyteen.

Häävalssi

Lue koko juttu ja katso kaikki kuvat tänään ilmestyneessä Seiskassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »