fbq
Uutiset
12.05.2017 10:31
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Simo Silmu
Simo Silmu vastaa rajusti Matti-veljensä paljastuksiin: Humalassa oleva ihminen raahataan pankkiin!
Uutiset
12.05.2017 10:31
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Tämän viikon Seiska uutisoi Yölintu-veljesten veljesten Simo ja Matti Silmun hyytävästä välirikosta. Simo antoi alkuvuodesta potkut veljelleen Matille kahdenkymmenen neljän yhteisen Yölintu-vuoden jälkeen. 

TAUSTAA: YÖLINNUN MATTI JA SIMO SILMUN RAAKA VÄLIRIKKO: SYYNÄ VIINA, RAHA JA NAINEN!

TAUSTAA: MATTI SILMULLE POTKUT YÖLINNUSTA: LIIKAA ON SÖSSITTY, EIKÄ PALUUTA ENÄÄ OLE

Simo ja ja hänen naisystävänsä Päivi kommentoivat yhdessä Seiskan saamia sisäpiiritietoja potkujen syistä eilen torstaina Päivin blogissa.

Seiskan saamien sisäpiiritietojen mukaan pääsyy potkuille oli se, että Simo halusi Matinkin osuuden keikkapalkkioista. Simo ei kiistä tietoa blogissa, vaikka vähätteleekin omaa rahanahneuttaan.

Paskaa, tai osittain totta. Asuntoni on pantattu yhteisen lainamme takia, ja se ei ole ainut yhteinen laina. Matin henkilökohtaisen lainankin takaajana olen, ja näitä tässä on yli 100 000€. Matin ollessa töissä, ja saadessa palkkaa, ei lainojen lyhennyksiä kuulunut. Olen itse maksanut suuria summia vähennyksiä, ja vastapuoli juurikaan mitään. Näiden maksamiseen tarvitaan nyt sitä Matin palkkaa, elän säästöliekillä, kuten ennenkin. Se minkä takia lainaa tarvittiin sillä tavoin, että asuntoni pantattiin, ja mitä sillä saatiin, ei ole selvinnyt mulle vieläkään useista kyselyistä huolimatta. Nyt vaan maksellaan kiltisti jo kerran maksettua. Humalassa oleva ihminen vaan raahataan pankkiin, ja nimi paperiin, Simo kirjoittaa.

Simo Silmu
Simo ja Matti Silmu

”Kunto niin heikko, että mikään ei kiinnostanut…”

Lisäksi potkuihin vaikuttivat Seiskan tietojen mukaan Simon parisuhde pitkäaikaisen Yölintu-fanin Päivin kanssa sekä Simon alkoholismi. Simo ei täysin kiistä näitäkään väitteitä.

Osittain paskaa. Jos joku mua on tukenut ihan oikeasti juopottelun hillitsemiseksi, niin se on Päivi. Se minkä takia oon saanu vittumaisen leiman itselleni tietyissä piireissä on, että nyt ollessani jollakin tapaa kuosissa, pystyn ajattelemaan myös itse, pitkästä aikaa. Tämäkös kaikkia tehtailijoita harmittaa. Rahahommatkin rupesi kiinnostamaan; paljon tekee, mutta mitään ei saa, Simo kirjoittaa.

– Yölintu Oy:n ollessa ”elävien kirjoissa” olin toimitusjohtajan ominaisuudessa siinä. Silloinen kunto oli niin heikko, että eipä juuri mikään kiinnostanut. Yritin kysellä Matilta useaan otteeseen firman asioista, ja mahdollisista palkoista yms. ilman juurikaan vastakaikua saamatta. Parhaimmillaan puhelut päättyivät siihen, että oli pakko laittaa luuri kiinni, ettei tulla lankoja pitkin kurkkuun kiinni. Nyt sitten on edessä n. 200 000€ kaikenmoisia rästejä, joita Matti ei ole hoitanut. Toki mun olisi pitänyt olla tietoinen asiasta, mutta kunto nyt oli, mitä oli. Tulee vaan mieleen, että oliskos tossa pikkusen taasen janteria käytetty hyväksi. Antaa mennä vaan, konkkaan se menee, juoppo maksaa…?

Päivikin otti kantaa

Simon lisäksi myös Päivi ottaa blogissaan kantaa Seiskassa esitettyihin väitteisiin, ja myöntää vaikuttaneensa Matin potkuihin. 

Seiska-lehti uutisoi tänään syitä miksi Matti Silmu on erotettu Yölintu-bändistä. Otsikossa sanotaan, että syynä on ”viina, raha ja nainen” Miksikö asiaan kommentoin? No koska minä olen tuo nainen, Päivi kommentoi.

"Minä vaikutin potkuihin?!?" No tavallaan kyllä, en jaksanut enää katsoa sitä kuinka pahalta Simosta tuntui, kun joka viikko tulee jotakin vittuiluviestejä ja syytöksiä siitä kuinka vuosia sitten Simo on kaiken sössinyt. Ei alkoholismia paranneta sillä, että muistellaan ikuisesti vanhoja asioita ja mokia, tärkeämpää on mennä eteenpäin ja ottaa vastuu omista tekemisistään tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. 

Voit lukea Päivin blogin kokonaisuudessaan täältä.