Hyppää pääsisältöön
shirly karvinen bikineissä

Shirly paljasti tavoitteensa Miss Universum -kisoissa: Siitäkin on varmaan 20 vuotta!

Miss Suomi Shirly Karvinen tuomitsi vaihteeksi muita missejä torstaina (5.1.), kun hän oli yksi Miss Helsinki -kilpailun tuomareista. Miss Helsinki -finaaleissa nähtiin runsaasti julkkiskasvoja, jotka jatkoivat juhlimista Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla yömyöhään. Shirly ei kuitenkaan voinut juhlia, sillä hän valmistautuu yhä Filippiineillä käytäviin Miss Universum -kisoihin, jonne lentää maanantaina.

- Se on ihan sama, milloin se lähtö on, koska se on kuitenkin aina liian aikaisin. Jännittää, vaikka kaikki on yritetty hioa viimeisen päälle kuntoon, Shirly kuvaili.

- Kaikkihan sinne lähtevät voittamaan, mutta toivon, että pääsisin edes 15 parhaan joukkoon. Siihen ei ole kukaan suomalainen pystynyt sitten Lola Odusogan ja siitäkin on varmaan 20 vuotta.

Tukea kilpakumppaneilta

Shirly on seurannut kilpakumppaneitaan jonkin verran sosiaalisessa mediassa ja yhden kilpakumppaninsa hän tapasi myös Miss Helsinki -finaalissa, sillä Ruotsin edustaja Ida Ovmar oli myös tuomarina kisassa.

- Olen saanut kilpakumppaneilta hyviä vinkkejä valmistautumiseen. Muut kilpailijat eivät ole kauneuskilpailuissa mikään uhka, koska se on arvostelulaji. Et voi voittaa olemalla parempi kuin joku toinen, vaan sillä, että joku ulkopuolinen valitsee sinut voittajaksi, Shirly tiivistää.


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!