Shirly Karvinen mietteliäänä somessa - pohtii identiteettiään ja muiden odotuksia: "Mä en tiedä, onko se lähestyvä kolmenkympin kriisi..."

Uutiset | 26.01.2021 10:45

Radiojuontaja-missi Shirly Karvinen, 27, avautui ajatuksistaan Instagram-tilillään eilen maanantaina (25.1.). Shirly kertoi pohtineensa omaa identiteettiä sekä sitä, uskaltaako hän olla aito oma itsensä.

Mä en tiedä onko se lähestyvä kolmenkympin kriisi vai ihan vaan kriisi, mutta oon jotenkin viime aikoina miettinyt paljon sitä, että kuka mä olen ja minkälainen tyyppi mä oon. (Mä tiedän, kliseistä), Shirly aloitti tekstinsä.

Shirly totesi tuntevansa välillä ulkoista painetta olla ihmisenä tietynlainen.

- Se, että uskaltaa puhtaasti olla kaikissa hetkissä oma itsensä on itseasiassa aika pelottavaa. Mä huomaan, että pienestä tytöstä asti mun pää on automaattisesti mennyt sen mukaan, että mitä muut odottaa multa. Mitä mun kuuluu tehdä tai miltä mun kuuluu näyttää, että mut hyväksyttäisiin. Tai ainakin sen mukaan mitä oon luullut, että multa odotetaan, Shirly kirjoitti julkaisuun.

Lue myös: "Ihastut ihmiseen, et sukupuoleen?" Näin laulaja Sanniin yhdistetty missikaunotar Shirly Karvinen vastasi seuraajansa rakkauskysymykseen!

Shirly kertoi olevansa tietoinen siitä, etteivät muiden mielipiteet tuo hänelle mielenrauhaa. Hän huomautti, että itsensä hyväksyminen on todella tärkeää.

- Se on aika hölmöä, koska sieltä sitä onnea ei tuu löytymään ikinä. Mä en tiedä onko tää enemmän kannustus muille vai vaan tärkeä muistutus mulle itselleni; mutta ainoa ihminen kenen hyväksynnän sä tarvitset on sun itsesi. 

Loppukevennyksenä missikaunotar totesi kuvatekstin sisältävän melko syvällisiä pohdintoja. Shirly kertoi myös kaipaavansa vanhaa hiustyyliään.

- Aika diippejä ajatuksia näin maanantaihin. Ja kyllä, kaipaan vähän aikaa ennen otsatukkaa. 

Lue myös: Estottomasti suudelleet Sanni ja Shirly Karvinen viihtyivät yökerhossa pilkkuun asti – viereisen pöydän miehet saivat jatkobile-ehdotukseensa selväsanaisen ilmoituksen!

Lämpimät välit laulajan kanssa

Seiska paljasti poppari Sannin, 27, ja Shirlyn yllättävän yhteyden joulukuussa, kun heidät bongattiin pussailemasta jyväskyläläisestä yökerhosta.

Sittemmin lämpimistä väleistä on sadellut lukuisia vinkkejä loppuvuoden 2020 aikana. Shirly avautui viime viikolla myös omasta seksuaalisuudestaan Instagram-videotarinassaan, kun hänen seuraaja uteli missikaunottaren rakkausasioista.

Lue lisää: Sanni ja Shirly Karvinen mökkilomalla – estottomasti pussaillut julkkiskaksikko vietti yhteisen joulun!

Ihastut ihmiseen, et sukupuoleen? häneltä kysyttiin.

Ihmisen persoona on tärkein, Shirly vastasi lilanvärisen sydänemojin kera.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!