Skip to main content
JASMIN MÄNTYLÄ

Seurusteleva Jasmin Mäntylä rehellisenä rakkauselämästään: Olen ollut monesti onnellisempi sinkkuna!

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on onnellinen nainen. Jasmin avautuu uudesta suhteestaan ja sen tuomasta ilosta sosiaalisessa mediassa. 

Jasmin erosi aussirakkaastaan tänä kesänä, eikä kestänyt kauaakaan, kun kaunottaren käsipuolessa komeili jo uusi mies. Jasmin ja hänen uusi kumppaninsa Jarmo viihtyvät molempien kotipaikkakunnalla Oulussa. 

Vaikka suhde on tuore, Jasmin hehkuttaa olevansa ehkä onnellisempi kuin koskaan. 

- Ihminen on itse vastuussa omasta onnestaan, eikä kenenkään onni tai hyvinvointi ole toisesta ihmisestä kiinni. Ei ainakaan kuuluisi olla. Ajattelen, mietin ja pohdin paljon asioita sekä käyn läpi omia tunteitani, samoin myös pähkäilen syitä niiden takana. Viime vuosina on saattanut vaikuttaa siltä, että olen hypännyt suhteesta toiseen ja että minun olisi ns. pakko olla jonkun kanssa. Mutta se ei todellakaan ole totta. Sinkkuna olen nimittäin ollut monesti paljon onnellisempi kuin suhteessa ollessani. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin. 

Jasmin antaa kirjoituksessaan ymmärtää, että pariskunnan välillä säkenöi vahva luottamus. 

- Minulta itseltäni on vaatinut paljon tottua siihen, että toisen kanssa voi ja ennen kaikkea saa voida hyvin. Yhä vieläkin yritän välillä pyristellä omaa onneani vastaan - usean vaikean parisuhteen jälkeen on nimittäin vaikeaa tajuta, että se ihminen vierelläsi on oikeasti hyvä ja lojaali. Kai tähän tunteeseen ja hyvään olotilaan pikkuhiljaa tottuu. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!