fbq
Uutiset
23.10.2017 16:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Skandaali poseeraa Seiskalle
Sensuuri iski - suomalaisräppäri latoi äärimmäisen mielipiteensä Tomi Metsäketo -skandaalista: Sikaillut jo vuosien ajan!
Uutiset
23.10.2017 16:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi viime torstaina, että iskelmätähti Tomi Metsäketo on käyttäytynyt sopimattomasti lukuisten eri naisten kanssa. Kohu eskaloitui siihen pisteeseen, että Tomi joutui viime viikonloppuna jättämään hyvästit käynnissä olevalle Tähdet, tähdet-laulukilpailulle.

Lue lisää: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Lue myös: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

Lue myös: Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan!

Aiheeseen ovat tarttuneet monet tahot ja yksi heistä on rap-artisti Skandaali, eli Joonas Palmgren. Mies purki sunnuntai-iltana aatteensa niin Tomi Metsäkedosta kuin hänen ala-arvoisesta käytöksestään sosiaalisen median seuraajilleen Snapchatissa.

tomi metsäketo
Kohu kävi kalliiksi Tomille, joka joutui viime viikonloppuna jättämään hyvästit Tähdet, tähdet -kilpailulle.

- Skandaali oikeudenpuolustajana liittyy talkoisiin. Kansan kultapoika, liehuletti ”kähmi ja vaati seksiä". Tomi Metsäketo” on sikaillut jo useampien vuosien ajan, kuten kaikki… Jos on ollut stadissakaan päin, Helsingin yöelämässä ja tuntee ketään naisia, niin tietää tän kaverin ja tietää, että tää meininki on jatkunut jo kuusi vuotta, Skandaali aloittaa.

Muusikon suoltama mielipiteenvirta on sellaisella tasolla, ettei kaikkea voi edes kirjoittaa luettavaksi.

- Skandaalin virallinen mielipide on, että Tomi Metsäketo on naurettava ********pelle, Skandaali latoo.

Räppäri purki mielipiteensa Snapchat-tilillään, jossa julkaisut ovat nähtävillä 24 tunnin ajan. Jutun julkaisuvaiheessa videoiden katseluaikaa oli jäljellä kuutisen tuntia, joten ole nopea, mikäli mielit kuulla Skandaalin mielipiteen ilman sensuuria.