Uutiset

Selviytyjät-taktikoija Sampo Kaulanen rehellisenä: Kyvyt ja järki eivät riittäneet – murrosikäkin taittui vasta lähes 30-vuotiaana!

15.03.2018 10:31

Suomen tunnetuin, vihatuin ja rakastetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen esittelee parhaillaan juonittelutaitojaan Selviytyjät Suomi -sarjassa. Sampo on onnistunut liittoutumaan pelissä hyvällä menestyksellä, jonka ansiosta hän on itse lähempänä 30 000 euron pääpottia. 

Lue lisää: Sampo Kaulaselta yllättävä ja karu tilitys Kai Vaineesta: "Kai on se tyyppi, joka liehittelee sun vaimoa - muijathan ui sille pöksyihin saman tien!"

Ruokauppias ei ollut unelma-ammatti

Uudessa blogissaan Sampo kertoo, että nuorempana hänellä ei ollut tarpeeksi kiinnostusta tulevaisuuden suunnitelmien tavoittelussa, vaikka nykyään mies on onnistunut esimerkiksi brändäämään Lapissa sijaitsevan Jounin kauppansa. 

- Lapsuuden haaveeni ei ollut ruokakauppiaan ura. Halusin tehdä jotain luovaa, mutta ei mulla kyvyt tai järki riittäneet lapsena päämäärätietoiseen urasuunnitteluun. Haihattelin päässäni rokkistaran tai vähintäänkin näyttelijän uraa.

"En ole koskaan viihtynyt koulunpenkillä" 

Nuoruus meni Sampon omien sanojen mukaan enemmän tai vähemmän juhliessa ja unelmoidessa. Omien unelmiensa eteen mies ei kuitenkaan tehnyt mitään. 

- Murrosikäni rupesi taittumaan vasta siinä 25-30 vuoden ikähaarukassa. Silloin rupesin miettimään, että mitä sitä voisi elämälleen tehdä. En ole koskaan koulujen penkillä viihtynyt ja siitä todisteena muun muassa äidinkielentaitoni.

Vuonna 2009 Sampo päätti, että hän tekee liikkeestään Lapin Läänin tunnetuimman kyläkaupan ja näin kävikin. Harva muistaa, että Sampo on ollut mukana liikemies Hjallis Harkimon isännöimässä Diili-ohjelmassa. 

- Monien vaiheiden kautta pääsin sisään ohjelmaan ja siitä tv-ura lähti liikkeelle. Siitä saakka sattumukset ovat kuljettaneet minua tähän pisteeseen missä nyt ollaan.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!