Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi jännittää tappelukohtausta.

Selviytyjät-tähti Janni Hussi tähdittää kansainvälistä elokuvaa: Tappelukohtaus jännittää!

Paitsi että Selviytyjät-ohjelmassa nähty Janni Hussi ramppaa juontamassa kesäfestareita, työn alla on myös muutaman tv-ohjelman kuvaukset. Tänä suvena hänelle ei sentään kerry 30 000:tä kilometriä, toisin kuin vielä muutama vuosi sitten.

– Silloin työt olivat ympäri Suomea. Ajelin paljon varsinkin Punkaharjulle Biisonimafian perässä, hän kertoo viitaten suosittuun YouTube-sarjaan.

Lue myös: Vau, Suomen kuumin kuski! Janni Hussi kurvailee Porschella lyhyessä kesämekossa – kuvat ja video!

Elokuussa tie vie Savoon, tällä kertaa Kuopioon. Kalakukkokaupungissa jatkuvat jälleen kansainvälisen elokuvaprojektin kuvaukset, joissa Jannikin on mukana.

– Olen tosi fiiliksissäni, mutten valitettavasti voi vielä kertoa siitä kauheasti.

Lue Jannin Idealistan blogi: Koukussa adrenaliiniin

Kehut ohjaajalle

Sen tummaverikkö suostuu kuitenkin sanomaan, että kyseessä on monikansallinen draamakomedia, jonka ohjaa suomalainen Jere Koistinen.

– Hän on todella ammattitaitoinen kaveri, nuoresta iästään huolimatta. Jere on aloittanut käytännössä nollapisteestä ja luo nyt itselleen komeaa uraa. Se on erittäin kunnioitettavaa.

– Pidän Jeren asenteesta: hän käärii hihat ja ryhtyy hommiin!

Lue myös: Voiko kauniimpaa olla? Nakulta näyttävä, upeakroppainen Janni Hussi, auringonlasku ja suomalainen järvimaisema - katso kuva!

Kuopion lisäksi tulevaa leffaa kuvataan ainakin Helsingissä ja Los Angelesissa. Näillä näkymin vuonna 2020 ensi-iltansa saavassa rainassa nähdään myös yhdysvaltalaisnäyttelijöitä.

– Oma roolihahmoni on aika jämpti. Elokuussa pitäisi myös kuvata tappelukohtaus, mikä vähän jännittää, Janni tunnustaa.

 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!