fbq
Uutiset
17.02.2018 13:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jekku Berglund
Selviytyjät-sarjasta tuttu Jekku Berglund hankki koiran - rotuvalinta synnytti someraivon: Tiedän, että kyseinen rotu on sairas!
Uutiset
17.02.2018 13:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Selviytyjät-sarjasta viime sunnuntaina tippunut radiokanava Loopin somevastaava Jekku Berglund joutui someraivon kohteeksi, kun hankki viime kesänä englanninbulldogin.

Rotua on kritisoitu ylijalostetuksi, sillä lyhytkuonoisten ja -kalloisten eli brakykefaalisten koirien vakavat terveysongelmat huolettavat.

- En voi puolustautua millään, sillä tiedän, kyseessä on sairas rotu. Fakta on kuitenkin se, että on paljon rotuja, jotka ovat sairaita. Niihin ei vain puututa. Ihmiset ehdottivat minua hankkimaan rescue-koiran, jota en halunnut kuitenkaan ottaa, koska haluan tietää koirani taustat, Jekku kertoo Seiskalle.

LUE: Selviytyjät-sarjassa mukana oleva Jekku Berglund joutui someraivon kohteeksi: Totta kai ilkeät kommentit satuttavat! 

Toisin kuin keskustelupalstoilla on naljailtu, koira ei ole Jekulle koriste.

- Eicca ei ole pelkästään koira, vaan se on perheenjäsen. Se kulkee mukanani kaikkialle. Se on mun lapsi.

- Ehdin haaveilla omasta koirasta kahdeksan vuotta. Hankin sen pian Selviytyjät-sarjan kuvausten jälkeen synttärilahjaksi. 

LUE: Selviytyjät-sarjan Jekku Berglundilla yllättävä tausta – työskenteli lakitoimistossa: Lopetin vaatebisneksessä, koska sain liian vähän palkkaa!

Jekun koira on tutustunut Cheekin koiraan Otukseen.

- Eicca ja Otus ovat käyneet koirapuistotreffeillä, Jekku paljastaa.

Selviytyjät Suomi Nelosella kello 20.30

LUE MYÖS: Nelosen suositun radiokanavan somessa hurjaa päihdesekoilua - somevastaava Jekku Berglundin outo käytös ihmetyttää: "Ootteko enemmän kännissä ku mä?!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »