Arttu Lindeman laihtui.

Selviytyjät-kisan keskeyttänyt Arttu Lindeman laihtui hurjasti – ”Äiti ei ollut tunnistaa poikaansa!”

24.09.2019 04:49

Selviytyjät-kisan keskeyttäneenstä Arttu Lindemanista ja tämän tubettajaystävästä Jaakko Parkkalista sateli vielä viime vuonna Seiskan toimitukseen lähes joka viikko kosteita kuvia Lahden yöstä. Sittemmin bilettäminen on vähentynyt.

– Olen pyhittänyt itselleni yhden lepopäivän viikossa, ja se on sunnuntai. Silloin huilaan mielelläni, mutta jos olisin krapulassa, koko päivä menisi vain palautumiseen.

– Joten aika vähän tulee enää käytettyä alkoholia. Ja jos joskus eksymmekin sinne Vapaudenkadun yökerhoihin, saamme lukea siitä aina Seiskasta!

Lue myös: ”Olisi sikakiva seurustella!” Selviytyjät-luovuttaja Arttu Lindeman etsii kuumeisesti tyttöystävää!

Laihtunut hurjasti

Arttu suosii muutenkin aiempaa terveellisempiä elämäntapoja. Burgerit ovat vaihtuneet kasviksiin ja yöjuoksu muunlaiseen liikuntaan. Jo ennen Selviytyjiä Artun varresta ehti karista peräti 15 kiloa.

– Ja viidakossa lähti vielä lisää. Kun saavuin takaisin kotiin, äiti ei ollut enää tunnistaa poikaansa, hän naureskelee.

– Joskus saatan lipsua ja tilata Woltilla mäkkiruokaa kotiin. Mutta kaiken kaikkiaan minulla on tosi terveellinen ja hyvä fiilis, ihan joka päivä.

Lue myös: Tyttöystävää etsivä Arttu Lindeman avautuu naisihanteestaan: ”Jos mimmi kestää minua, se on menoa!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!