Selviytyjät-juontaja Juuso Mäkilähde pyörittää menestysbisnestä – 100 000 euron voitto!

Uutiset | 08.02.2019 08:37

Selviytyjien juontaja Juuso Mäkilähde, 34, on noussut työllistetyimpien tv-kasvojen joukkoon viime vuosina. Ei siis ihme, että Radio Suomipopin iltapäiväjuontaja on perustanut bisneksilleen oman yrityksen. Mäkilähde Media Oy on huomattavan kannattava putiikki, sillä se ylsi viime tilikaudella 184 000 euron liikevaihtoon, josta jäi 101 000 euroa voittoa.

Lue myös: Selviytyjät-kuvaukset tulivat juontaja Juuso Mäkilähteelle haastavaan aikaan: Oli valmis kieltäytymään juontopestistä perhetilanteen takia!

Juuso Mäkilähteen kotitalo.

Juuso elää 70-neliöisessä kolmiossa Helsingin Munkkiniemessä avopuolisonsa Saaran sekä kahden pienen lapsensa kanssa. Juontaja kertoi hiljattain Me Naiset -lehdelle, että hän on ollut kumppaninsa kanssa yhdessä jo yli 13 vuotta.

Lue myös: No nyt! Radio Suomipopin suosikkijuontajien hupaisan hellyttävät koulukuvat julkaistiin – tunnistaisitko? "Tämmönen swägäleissön!"

Lue lisää Selviytyjät-tähtien tuloista ja asunnoista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!