sampo kaulanen

Selviytyjät-juonittelija Sampo Kaulanen avautuu hurjasta kännikäyttäytymisestään – ryyppyputkella karmeat seurakset: ”Miten tämä fiilis voi olla näin karmea?”

12.04.2018 18:24

Selviytyjät Suomi -sarjassa jo lukuisia kilpakumppaneitaan ulos juoninut Sampo Kaulanen oli nuorena miehenä omien sanojensa mukaan kova poika käyttämään alkoholia. Tuoreessa blogipostauksessaan Sampo avaa ajatuksiaan lukuisista ryyppyputkista, joihin hän ei enää ole kykeneväinen. 

Lue lisää: Selviytyjissä kauden rajuin riita – kansainvälinen tuotantotiimikin ihmeissään: ”Toinen vieressä näyttää persettä, sä keskisormea!”

Kun Sampo luki Kotkassa merkonomiksi, homma oli enemmänkin hauskanpitoa kuin vakavamielistä opiskelua. Sampo kertoo, että viikonloppu aloitettiin jo keskiviikkona ja se todellakin päättyi vasta sunnuntaina. 

 - Juopottelu siis alkoi jo varhain iltapäivästä. Sillä ei kuitenkaan ollut mitään merkitystä pelikuntoon. Sitä juotiin, saunottiin, höpistiin muka henkeviä ja jossain kohtaa iltaa sitten painuttiin baarin kautta yökerhoon.

Vuosia sitten Sampo ystävineen ihmettelivät vanhempien ihmisten krapulavalittamista, kun oma olo saatiin vielä nuorena miehenä nopeasti käännettyä takaisin voiton puolelle. 

sampo kaulanen

- Mie mietin. Aattelin että se oli ihan pelkkää legendaa, että ikä vaikuttaa krapulan tasoon. No ei ollu legendaa EI! Olen huomannut, että nykyään darran kesto ja laatu vain pahenee vuosi vuodelta!

Sampolle on siis käynyt kuin monelle muulle; mies on oppinut, ettei kroppa enää palaudu ryyppyputkista entisen lailla. 

- Ennen siitä selvisi päikkäreillä. Nyt tuntuu, että tarvii sairaalahoitoa. Sitä on sellainen kävelevä ihmisraunio, joka vapisee ja pelkää kaikkea. Jopa puhelimen soiminen saa mielen järkkymään.

Viime viikolla Sampo vieraili Maltalla monien muiden suomalaisjulkkisten tavoin. Hän osallistui ruletin EM-kisoihin. Matka ei suinkaan koostunut pelkästä kisailusta vaan myös nestemäisistä lounaista. 

- Mut nyt päästään asiaan! Miten tämä fiilis voi olla niin karmea vieläkin? Me tultiin sunnuntaina Suomeen ja kalenteri näyttää nyt keskiviikkoiltapäivää. Mulla on ääni aivan käheänä, paikat vapisee vieläkin ja yöllä sitä näkee aivan järjettömiä unia ja hikoilee omituisen hajuista eritettä lakanoille. 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!