Selviytyjät Suomen kovin pelaaja ulos ohjelmasta poikkeuksellisen rajun juonittelun jälkeen: Tavallaan otan kehuna äänet!

Uutiset | 15.04.2018 21:53

Selviytyjät Suomi -ohjelman joutui tällä viikolla jättämään Juhana Helmenkalastaja.

Juhanalla on koko kauden ollut langat käsissään, ja hän on onnistunut liittojensa avulla pudottamaan kovia kilpailijoita pois matkan varrella.

LUE: Janni Hussi tilittää Selviytyjissä - sairastui ala-asteella syömishäiriöön: Lopetin syömisen ja huijasin vanhempiani! 

Nyt oli kuitenkin Juhanan vuoro lähteä heimoneuvoston päätteeksi.

- Tavallaan otan kehuna äänet, mitä heimoneuvostossa saa. Jos saat ääniä, olet kova pelaaja. Ehkä siellä ylläri ole se, että joku pisti Kimmolle äänen. Siellä olisi saattanut ehkä tasapeliin paikka, Juhana sanoi ohjelmassa putoamisensa jälkeen.

Juhana yritti parhaansa mukaan tavoitella koskemattomuutta, mutta koskemattomuuskisassa Sampo Kaulanen, Janni Hussi, Kimmo Vehviläinen ja Katja Ståhl juonittelivat hyvin poikkeuksellisella tavalla Juhanaa vastaan, minkä seurauksena koskemattomuuden saavuttaminen oli liki mahdotonta. 

Asia aiheuttikin runsaasti suukopua kisan jälkeen ja myös heimoneuvostossa.

- Tällaista tämä peli on. Nyt on erilainen tilanne tässä pelissä ja kuitenkin aika ratkaiseva paikka tuomariston puolella olla päättämässä, kenestä tulee Selviytyjät-voittaja, Juhana kertoi pudotuksen jälkeen.

LUE LISÄÄ: Selviytyjissä kauden rajuin riita – kansainvälinen tuotantotiimikin ihmeissään hurjasta käänteestä: ”Toinen vieressä näyttää persettä, sä keskisormea!”

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!