Hyppää pääsisältöön
Ilari Sahamies

Seksuaalisesta ahdistelusta tuomion saanut Ilari Sahamies kouri myös miespuolista ystäväänsä: ”Tältä löytyy iso muna!”

Pokeritähti Ilari Sahamies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta tänään keskiviikkona.

Ilari oli ahdistellut naista helsinkiläisravintola Groteskissa 1.4.2017.

Lue myös: Käräjäoikeuden asiakirjat paljastavat: näin tuomion saanut Ilari Sahamies ahdisteli naista ravintolassa!

Käräjäoikeuden asiakirjat paljastavat, kuinka tilanne oli edennyt tarjoilajana työskentelevän naisen kanssa.

Hän oli siellä tarjoillut humalaiselle miesseurueelle, johon kuului ravintolan kanta-asiakkaita. Seurue oli suunsanallisesti käyttäytynyt huonosti. Jossain vaiheessa yksi seurueesta oli pyytänyt vettä. Kun asianomistaja oli tullut tarjoamaan veden, Sahamieheksi osoittautunut mies oli laittanut kätensä asianomistajan alaselälle ja sitten siirtänyt kätensä takapuolen yli sisäreidelle ja oli tartuttanut häntä haarojen välistä. Ote oli ollut itsevarma, käräjäoikeuden asiakirjoissa kerrotaan.

Hetkeä myöhemmin nainen oli tarjoillut kahdelle miehelle ja jäänyt juttelemaan heidän kanssaan.

Sahamies oli tullut paikalle ja ottanut asianomistajaa niskasta kiinni ja sitten tarttunut asianomistajaa rinnasta, itsevarmalla otteella. Asianomistaja oli onnistunut työntämään Sahamiehen kauemmaksi ja kysynyt mitä tämä oli tekemässä. Sahamies oli vain nauranut ja todennut, että näin hän myös silittää omia tuttaviaan. Samalla Sahamies oli ottanut toisesta miehestä kiinni ja silittänyt häntä rinnasta alaspäin. Haarojen kohdalla Sahamies oli sanonut, että ”tältä löytyy iso muna”.

Lue myös: Ilari Sahamies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta 60 päiväsakkoon – tienasi viime vuonna nolla euroa: mitätön sakkomaksu! 

Tämän jälkeen nainen oli mennyt ravintolan järjestyksenvalvojan luokse ja osoittanut Ilari Sahamiehen hänelle.

Ilari Sahamies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta. Hän joutuu maksamaan 60 päiväsakkoa, joista muodostui maksettavaa 360 euroa. Kyseessä on nollatuloilla muodostuva summa, sillä Ilarilla ei ole viime vuonna ollut mitään tuloja Suomessa. Hänellä ei myöskään ole yritystä, jonka kautta hän voisi laskuttaa.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Matti Matikainen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!