Uutiset

Seksivideo suomalaisesta Sini Paanasesta leviää vauhdilla jättimäisellä pornosivustolla – jo 850 000 katselukertaa

12.04.2017 12:00

Seiska uutisoi viime viikolla, että vapaaottelun suomalaistähti Makwan "Maku" Amirkhani on viettänyt kuumia hetkiä maailmalla menestyneen aikuisviihdetaiteilijan kanssa.

Cindy Sun -taiteilijanimen takaa paljastuu jyväskyläläinen Sini Paananen, 27. Hän asui aiemmin myös Turussa, jossa Makwankin on vaikuttanut.

Como uutisoi puolestaan aikaisemmin tällä viikolla, että PornHub-aikuisviihdesivustolta löytyy FakeTaxi-sarjan video, jota tähdittää suomalaisen oloinen kaunotar. Ideana on, että taksin kyytiin astuu asiakas ja kyyti muuttuukin perinteisestä automatkasta villiksi kyydiksi.

Screenshot Cindy Sinin aikuisviihdevideosta

Seiska selvitystyön ansiosta suomalaiskaunottarella on nyt nimi, ja se todella on Makwaninkin iholla ollut Sini. Sinin eli Cindyn videota on katsottu vajaa miljoona kertaa. Kilpailu on kovaa, sillä FakeTaxin parhaimmistoa on luukutettu yli 14 miljoonaa kertaa. 

Ymmärrettävistä syistä emme voi julkaista kyseistä videota, mutta näppärän googlailun tuloksena jokainen voi löytää tiensä Cindyn kanssa FakeTaxin takapenkille.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus & pornhub
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!