fbq
Uutiset
10.05.2019 06:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan lukija & Seiskan toimitus
Teuvo Loman
Seksirikoksesta tuomittu Teuvo Loman löytyi Kreikasta: lomaili ruskettuneena - kuvat!
Uutiset
10.05.2019 06:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan lukija & Seiskan toimitus

Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja 10 kuukauden ehdollisen tuomion saanut stylisti Teuvo Loman, 56, bongattiin Kreikan Plataniáksesta. Seiskan tarkkasilmäinen lukija tunnisti Teuvon tämän muuttuneesta ulkonäöstä huolimatta.

– Teuvo on kasvattanut muhkean parran. Lisäksi hänellä oli lippis syvällä päässä ja hiukset poninhännällä. Teuvo oli melko ruskettunut, joten hän on saattanut olla ulkomailla jo jonkin aikaa.

Lue: Teuvo Loman tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – valitti tuomiostaan hoviin!

Muuttuneen ulkonäön lisäksi myös vaatetus kieli siitä, ettei hän halunnut tulla huomatuksi.

– Hän käveli vastaan sortseissa ja t-paidassa, vaatetus ei ollut yhtään sen tyylistä, millaisena hänet on totuttu näkemään. Hän selvästi halusi pitää matalaa profiilia.

Teuvo suosii huomaamatonta tyyliä. – Naamioitumisyrityksistä huolimatta hänet kuitenkin tunnisti, silminnäkijä kertoo. 
Teuvo suosii huomaamatonta tyyliä. – Naamioitumisyrityksistä huolimatta hänet kuitenkin tunnisti, silminnäkijä kertoo. 

Riita ravintolassa

Teuvo ei ollut liikkeellä yksin, vaan hänellä oli matkaseuranaan suomalainen nainen. Viime torstaina kaksikko oli viettänyt iltaa Plataniáksen pääkadulla eräässä suositussa ravintolassa, missä heillä oli tullut sanaharkkaa.

– Nainen lähti ravintolasta suutuksissaan pois, ja Teuvo huuteli hänen peräänsä. Teuvo lähti lopulta naisen perään, silminnäkijä kertoo.

Lue myös: Teuvo Loman pakeni hyväksikäyttökohua Espanjaan – joutuu ulos missikisoista!

Teuvo Loman Kreikassa
Teuvolle tuli riita seuralaisensa kanssa suositussa Gyros Pita -ravintolassa. – He riitelivät äänekkäästi, Seiskalle kerrotaan.

Tuomiosta valitus hoviin

Tuomion taustalla oleva törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui 1999. Käräjäoikeuden lausunnon mukaan Loman on koskettelemalla ja muulla tavoin tehnyt tuolloin 13-vuotiaalle asianomistajalle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Oikeuden mukaan tekoihin ei ole sisältynyt pakottamista tai väkivaltaa. 

Teuvo Loman on jättänyt tuomiostaan valituksen Helsingin hovioikeuteen 8.4.

Lue lisää: Teuvo Lomanille tuomio törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: uhri tekoaikana 13-vuotias - lue mitä tapahtui

Tilaa Seiskan uutiskirje! »