Seksipommi-Cheyenne avautuu salasuhteestaan Cheekiin: Näin kaikki alkoi!

Uutiset | 16.03.2016 18:14

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen, 21, kertoo parhaillaan myytävässä Seiskassa romanssistaan Suomen kuumimman räppärin kanssa.

TAUSTAA: Junon avioliiton rikkoneella seksipommilla salasuhde Cheekin kanssa!

Miss Helsinki -finalisti ja Seiskan Tähtityttö nousi otsikoihin Junon salarakkaana. Kohu ei ollut vielä edes ehtinyt kunnolla laantua, kun seksipommin suhdekiemuroista paljastui uusi mehukas käänne: hänellä oli ollut kuuma salasuhde myös Cheekin eli Jare Tiihosen, 34, kanssa!

– Kyllä, totta se on. Tapailimme salaa seitsemän kuukautta, Cheyenne täräytti Seiskan avoimessa haastattelussa.


”Kävin kylässä viikoittain”

Koska suhteenne alkoi?

– Vapunpäivänä viime vuonna. Olimme isolla porukalla viettämässä iltaa Jaren luona Helsingin Töölössä. Ilmassa oli heti sähköä ja välillämme kipinöi. Jare oli illan aikana tosi mukava ja teki vaikutuksen minuun olemalla yllättävän tavallinen. Lähdin hänen luotaan vasta seuraavana aamuna, Cheyenne kertoi.


Jäikö Jaren luokse muita yöksi?

– Ei jäänyt.

 

Miten kuvailisit suhdettanne?

– Olihan se aika kuuma… Vatsanpohjassa oli aina perhosia, kun tapasimme. Välillämme oli sanatonta kemiaa. Kyläilin hänen luonaan kerran tai kaksi viikossa. Hän oli todella tarkka siitä, ettei suhteemme paljastuisi. Osa hänen ystävistään tiesi meistä, kuten myös muutama minunkin läheisistäni.

 

Millainen koti Jarella on? Entä miten parivaljakko vietti aikaa yhdessä? Kuinka vakava suhde oli - ja miten se päättyi? Cheyennen koko haastattelu löytyy parhaillaan myytävästä Seiskasta!

 


 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!