fbq
Uutiset
13.05.2020 15:33
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, All Day
Dosdela Seksikäs
Seksikäs Suklaa ja Dosdela julkaisivat kevään herkullisimman sinkun! - "Sairaan kova fiilis!"
Uutiset
13.05.2020 15:33
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, All Day

Hulvattomista somevideoistaankin tunnettu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisivat uuden singlen Herkku. Kappaleen ovat tuottaneet VG+ sekä Jaakko Salovaara. Kuuntele biisi tästä. Biisiin on julkaistu myös musiikkivideo.

Lue myös: Anun luokse kylään! Seksikäs-Suklaa viihtyi Farmilla kohukaunottaren seurassa!

VG+

Toivottavasti jengillä tulee tästä biisistä hyvä mieli! Sitä me ainakin tässä haettiin. Monesti kun elämässä on kaikki hyvin, niin saattaa unohtaa olla kiitollinen siitä kaikesta mitä on. Biisissä halutaan muistuttaa, että olet herkullinen juuri tuollaisena kuin olet, kaksikko kuvailee kappaletta.

Monessa mukana

Muun muassa Mikä kesä-hittibiisistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia, joilla on Youtubessa jo yli 44 000 tilaajaa ja joita seuraa Facebookissa yli 35 000 ihmistä. Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikästä-Suklaata ja Dosdelaa työllistää myös somevideoiden ja sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen.

Kaksikko tekee musiikkia myös hevi-musiikkia Lähiöbotox -bändin nimissä.

Seiska tavoitti Vikin, Seksikkään Suklaan.

Mikä fiilis?

- Sairaan kova! Hyvin tullut näyttökertoja! Me vedetään tää Herkku -biisi nyt livenä monille koululaisille päättäjäisissä! Ollaan mukana sellaisessa projektissa nuorille, Viki hehkutti puhelimessa.

Lue myös: "Esiinnytään varmaan ensimmäisinä mustaihoisina suomalaisina Tuskassa!" Suomen ensimmäinen afrikkalaistaustaisten vokalistien hevi -bändi.

Lähiöbotox

Lähiöbotox koostuu kahdeksan hengen miehistöstä. Päävokalistina toimii Seksikäs Suklaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »