fbq
Uutiset
14.03.2019 20:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media
Temptation Island Suomi JEnna Mäkikyrö
Seiskan uusi videobloggari avaa Temptation Island Suomen syvimmät salaisuudet - TIS-Jennan iltarovio: "Loppua kohden pahenee"
Uutiset
14.03.2019 20:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media

Kevään odotetuin ja suosituin tosi-tv-sarja Temptation Island Suomi on vihdoin alkanut! Perinteitä kunnioittaen Seiska seuraa uutta tuotantokautta viikoittain päivittyvän videoblogin muodossa. 

Ääneen pääsee itsekin Temptation Island Suomessa kilpaileva Jenna Mäkikyrö, joka tunnetaan puheliaana ja suorasanaisena naisena.  TIS-Jennan Iltarovio -videoblogi starttaa Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla huomenna 15. maaliskuuta!

Uusi jakso ilmestyy joka perjantai! 

Pohjoisen tyttö latoo TIS-Jennan Iltarovio -videoblogissa kulissien kuumimmat juorut ja tarttuu kuluneen viikon jaksojen mieleenpainuvimpiin yksityiskohtiin. TIS-Jennan Iltarovion aikana myös katsojat pääsevät esittämään kysymyksiä ja saattaa videoilla vilahtaa muitakin Temptation Islandilta tuttuja kasvoja. 

Varmaa on se, ettei tästä blogista puutu vauhtia ja kovia mielipiteitä!

- Nyt se koko saakelin sirkus on koko kansan nähtävillä. Vannon, että jokainen jakso on katsomisen arvoinen. Tästä tulee ihan sairas kausi! Trailerilla näkyy todella paljon alkoholin juontia, koska se oli aika isossa osassa tolla reissulla. Siellä näky aika paljon sekoilua ja tässä on yksi joka sekoili... Loppua kohden pahenee, Jenna lupaa. 

temptation island suomi

Syrjähyppyjä ja romahduksia

Temptation Island Suomen startti oli täynnä kuumia tunteita sekä parisuhteen rajoja rikkovia tekoja. Jo ensimmäisissä bileissä nimittäin varatut Janne ja Iiro löysivät uuden mielitietyn sinkkunaisten joukosta. 

Iiro antautui lepertelemään tummahiuksisille Janinalle, kun puolestaan Janne intotui jopa muhinoimaan vaalean Jonnan kanssa. 

Lue kaikki TIS-käänteet alta! 

Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"

Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”

Temptation Island Suomi alkaa rytinällä – nakuilua ja actionia makuuhuoneessa: ”Eiks yöks voi ottaa mikin pois päältä?”

Huhut yltyvät: Temptation Island Suomen Juho ja Jenina eivät olekaan oikea pariskunta? "Onhan tämä nyt täyttä p**kaa!"