Vain Seiskassa!

Seiskan syväkurkku paljastaa: Kimi Räikkösen hurja juhlaputki sen kun jatkuu! Päätähuimaavat megabileet Sveitsissä: ”Vaahtosammuttimen kokoisia viinapulloja, aivan järjettömät juhlat” - kuvat!

Uutiset | 17.12.2018 16:53

Suomen kaikkien aikojen nopeimpiin kansalaisiin lukeutuva Kimi Räikkönen, 39, on kansainvälinen F1-supertähti, jonka tekemiset kiinnostavat laajalti. Niinpä ei ollutkaan yllätys, kun Jäämiehen käytös pamahti toissa viikolla otsikoihin ympäri maailman.

Kimi esiintyi tuolloin Kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n kauden päätösjuhlassa varsin vauhdikkaissa merkeissä. Hilpeällä tuulella ollut sinivalkoinen formulasuuruus varasti täydellisesti show’n Pietarissa järjestetyssä palkintogaalassa.

Moinen teutarointi ei suinkaan jäänyt kansainväliseltä medialta huomaamatta. Esimerkiksi Saksan suurin lehti Bild revitteli ”selvästi juopuneen” Kimin olleen gaalan ”ehdottomasti parasta viihdettä", kun taas sveitsiläisaviisi Blickin otsikko huusi: "Kimi Räikkönen kännissä F1-gaalassa!"

Vain viikkoa myöhemmin raikulipoika-Räikkönen oli jälleen vauhdissa. Hän osallistui perjantaina (14.12.) uuden tallinsa Sauberin joulujuhlaan F1-kollegoidensa Antonio Giovinazzin, Charles Leclercin sekä Marcus Ericssonin kanssa.

Mukana menossa oli myös Ruotsin kaikkien aikojen lätkälegendoihin lukeutuva Peter Forsberg, joka on tunnetusti hyvää pataa Kimin kanssa. Herra Räikkönen julkaisi Foppasta ja itsestään Instagramissa myös kuvan, jossa kaksikko poseeraa Sauberin joulubileissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First line at @sauberf1team Christmas party.

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu

Vaan ei siinäkään vielä kaikki. Sauberin vauhdikkaat F1-bileet olivat vasta kevyttä alkusoittoa tapahtumille, joista Seiskan syväkurkku saa nyt luvan kertoa.

– Voi voi kunpa tietäisitte, millaiset bileet siellä onkaan ollut! Seiskalle suorastaan huudahdetaan puhelimeen.

Langan toisessa päässä on henkilö, joka on seurannut läheltä Kimin ja tämän kavereiden touhuja. Sen enempää hän ei halua henkilöllisyyttään avata, mutta Seiskalle välitetty kuvamateriaali tukee todenmukaista kertomusta Räikkösen viikonlopun vietosta.

– Aiemmin samaisena perjantaina Kimi kavereineen pelasi Sveitsissä lätkämatsin, ikään kuin eräänlaiset syyskauden päättäjäiset, Seiskalle kerrotaan.

– Kimi toimi joukkueensa varakapteenina ja samaan jengiin kuului lukuisia Kimin ystäviä sekä entisiä ja nykyisiä kiekkoilijoita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First line.

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu

Vinkkaajamme mukaan kyseinen kaveriporukka juhlisti lauantaina lätkämatsin jälkitunnelmia sveitsiläisessä baarissa.

– Ja siellä ei sitten todellakaan kitsasteltu! Ne olivat hyvin kosteat ja vauhdikkaat juhlat. Voisi jopa sanoa, että rahamiehet olivat liikenteessä...

– Aiemmin lauantai-iltana järjestettiin myös leikkimielinen gaalatilaisuus, jossa palkittiin kauden parhaita suorituksia ja muuta vastaavaa. Mutta se oli sikäli epävirallinen juhla, ettei siellä kyllä iltapukuja näkynyt, Seiskalle naureskellaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kimi osaa ottaa tunnetusti ilon irti. Kuvassa suomalainen formulaässä poseeraa Ferrarin mikrofonin kanssa helsinkiläisessä karaokebaari Wallisissa.
Kimi osaa ottaa tunnetusti ilon irti. Kuvassa suomalainen formulaässä poseeraa Ferrarin mikrofonin kanssa helsinkiläisessä karaokebaari Walliksessa.

 

Onko sinulla lisätietoa näistä kosteista bileistä?

– Ne olivat sellaiset hyvien ystävysten juhlat. Sieltä löytyi muun muassa Kimin kuvilla varustetut opasteet ja baarissa luukutettiin Raptorin ”Oi beibiä”. Lisäksi juhlaporukka huudatti antaumuksella Arttu Wiskaria, joka myös kuuluu Kimin lähipiiriin.

– Mutta siis todella isot bileet olivat kyseessä. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että ne olivat aivan järjettömät juhlat! Pöydissä näkyi muun muassa vaahtosammuttimen kokoisia valaistuja viinapulloja, Seiskalle naurahdetaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!