Uutiset

Seiskan räväkkää nettisarjaa tähdittävä Markus ”Romutransu” Kuotesaho selätti arkuutensa: ”V****ti olla ujo!”

05.06.2020 15:13

Koko kansan tuntema Romutransu Markus Kuotesaho, 59, lataa täyslaidallisen maailman menosta Seiska.fi:n harvinaisen viihdyttävässä, 15-osaisessa Romugrilli-nettisarjassa.

Sarjassa hän kertoo mielipiteensä muun muassa julkkiksista, naisista, viinasta, viranomaisista, poliitiikasta ja juhannuksen vietosta.

– Minä en arastele mitään, vaan sanon asiat juuri niin kuin ajattelen, Markus lataa. Uudessa sarjassaan hän ottaa kantaa kaikkeen viinasta viranomaisiin.
– Minä en arastele mitään, vaan sanon asiat juuri niin kuin ajattelen, Markus lataa. Uudessa sarjassaan hän ottaa kantaa kaikkeen viinasta viranomaisiin.

Kasvoin ujosta rohkeaksi

Romutransu on Seiskan löytö. Ensimmäiset valtakunnalliset jutut supliikista, naisten vaatteisiin pukeutuvasta romukauppiaasta julkaistiin Seiskassa vuonna 2014. Sen jälkeen Markuksen meno on yltynyt: tv-sarjat Yleisradiolla olivat yleisömenestyksiä, ja olipa Romutransu Kultainen Venla -palkintoehdokkaanakin kolmen yleisönsuosikin joukossa tänä vuonna.

Nyt Markus palaa kotiin ja Seiskan verkkotähdeksi.

– Minua ei kamera hirvitä. Kai minä olen syntynyt kameran eteen, kun se menee vallan luonnostaan, Romutransu miettii.

Hän kuitenkin myöntää, että rohkeus on vaatinut vuosien opettelun.

– Minähän olen alkujani hyvin arka. Ja kun minua v****ti olla ujo, päätin taistella väkisin rohkeammaksi. Helpompi minun on linssin edessä höpöttää kuin yleisön silmien alla puhua.

Katso Romugrillin ensimmäinen jakso:

 

 

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!