seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 9.-22.4.2020

09.04.2020 09:00

Millaiset pääsiäisviikot sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Jännitys on  ystäväsi, joka auttaa itsehillinnässä ja stressinhallinnassa. Pidä itsesi aktiivisena ja nauti rakkaudesta.
Työ: Vaihtoehtosi ovat vähissä, mutta selviydyt velvoitteistasi melko kevyesti. Tämä aika toki tuo omat haasteensa, jotka on syytä ottaa tosissaan.
Raha: Hitaasti mutta varmasti oma taloutesi on menossa alamäkeen ja vaatii huomiotasi. Ole varovainen satunnaisten menojen kanssa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Vireesi ailahtelee, joten on syytä korostaa positiivisia asioita ja yrittää painaa negatiiviset taka-alalle. Et kaadu stressiin, mutta pidä huolta terveydestäsi.
Työ: Menet suureen juhlapäivään ristiriitaisin tuntein, mutta harjoittele vähitellen laajentamaan näkökulmiasi. Huomaat pian sen positiivisen vaikutuksen.
Raha: Notkahdus taloudessasi on väliaikainen, ja menet pääsiäiseen hyvillä mielin ja vakaasti.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Harjoittele mielessäsi tulevia vaiheita, jolloin yllätykset ovat pienempiä eikä vireesi ailahtele niin rajusti. Pysyt pinnalla mielikuvituksesi ansiosta.
Työ: Vältä myötätuntouupumusta, sillä empaattisuutesi on joskus ”liioiteltua” eikä sinua aina oteta vakavasti. Taistelusi palkitaan kyllä…
Raha: Ylimääräiset menot meinaavat romahduttaa taloutesi, mutta saat sen tasapainoon aivan pienillä korjausliikkeillä, joten älä panikoi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Tuntuuko, että olet terapian tarpeessa? Älä liioittele ongelmiasi, mutta tarpeen todella niin vaatiessa älä epäröi tarttua tarjottuun apuun. Rakkautesi on vahvempaa kuin luuletkaan.
Työ: Et ole työn sankari, joten yritä selvitä välttämättömistä tehtävistä. Muuhun sinusta ei tällä jaksolla ole.
Raha: Vaikka jakso alkaa heikoissa merkeissä, saat kokea ahaa-elämyksen, joka muuttaa taloutesi suunnan pitkäksi aikaa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Tunnista tärkeät asiat elämässäsi, niin menet uuteen kuuhun aivan uudenlaisin miettein. Valitse itse vireystasosi, se on hallinnassasi.
Työ: Vireesi kiihtyy niin, että henki on salpautua. Nauti tästä vaiheesta, sillä pystyt tekemään paljon hyvää koko työyhteisöllesi.
Raha: Keskinkertaiset siirrot ovat tällä kertaa valttia, eikä kannata seurata jokaista mielihalua. Rajoita menot välttämättömään.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Pientä aaltoliikettä on ilmassa, etkä pysty täysin selvittämään itsellesi, mistä on kysymys. Yritä ottaa rakkaasi huomioon silloinkin, kun tuntuu ahdistavalta.
Työ: Mielesi menee ylösalaisin, mutta saat tilanteen haltuusi ja työpaineet taka-alalle, kun oivallat, mikä on tärkeää ja mikä ei.
Raha: Sinulla menee muikeasti pyhiin asti. Silloin tapahtuu jotakin, joka heilauttaa talouttasi pahasti – jopa miinukselle, jos et pidä varaasi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Vireesi on rakkausrintamalla mahtava, mutta sanat ovat hauraita ja ne tulkitaan usein väärin. Tämä uhkaa romahduttaa mielialasi pahasti. Varo siis sanojasi.
Työ: Vielä ei ole aika tehdä suuria muutoksia työpaikallasi. Olet menossa kohti parempia aikoja, joten nyt on vielä aika hiemana himmata.
Raha: Vaihtelevat kuviot tekevät ennustamisen haasteelliseksi. Ole varovainen kaikissa siirroissa, ja jätä suuret sijoitukset tekemättä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Empatiakykysi on koetuksella, etkä pysty hallitsemaan mielenliikkeitäsi. Jakson loppua kannattaa odottaa kärsivällisesti, sillä silloin menosi on parhaimmillaan.
Työ: Vireesi hiipuu vaiheittain. Yritä saada selkoa työkaverisi mielenliikkeistä, sillä oma jaksamisesi on paljon sidoksissa siihen.
Raha: Nyt rahamaailman jumalat eivät ole puolellasi. Joudut käyttämään enemmän huomiotasi saldoosi kuin haluaisit.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Epämukava tunteesi voidaan tulkita välinpitämättömyydeksi. Osoita siis kumppanillesi/läheisellesi, että hän on sinulle tärkeä ja aidosti välität hänestä.
Työ: Tämä jakso kuluu voimakkaiden tunteiden välttämisessä. Varo sanojasi, sillä sinua kuunnellaan ja mielipiteilläsi on merkitystä. 
Raha: Kaikki eivät ole yhtä innovatiivisia kuin sinä. Pystyt siis auttamaan läheisiäsikin raha-asioissa, jos haluat.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Melkoista aallonpohjaa kynnät tällä hetkellä, eikä helpotusta ole näkyvissä aivan lähitulevassa. Älä siis tee tai sano mitään, mitä saatat myöhemmin katua.
Työ: Pitkään jatkunut myötätuuli valitettavasti alkaa laantua, ja joudut vetäytymään hieman huilaamaan. Jaksat silti kaiken tarpeellisen.
Raha: Kun olet huolehtinut raha-asioistasi, alkaa hiljalleen helpottaa ja pystyt sijoittamaan myös mielitekoihisi.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Viime aikojen ailahtelu ei ota tasoittuakseen. Pystyt parempaan, mutta se vaatii hieman työtä. Sinkkujen on nyt turha haikailla parisuhdetta.
Työ: Pystyt hoitamaan omasi ja vähän muidenkin tehtäviä kevyellä otteella. Yksinkertaisuus on valttia.
Raha: Joudut laittamaan varojasi johonkin yllättävään, mutta se ei kaada talouttasi totaalisesti. Jakson loppuosa kuluu paremmissa merkeissä kuin alku.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Haukottelu tarttuu, ja se pätee laajemmin muihinkin osa-alueisiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on suurempi valta muihin kuin itse haluaisit.
Työ: Menet kohti vaikeuksia, joita on odotettavissa, jos et osaa olla hiljaa. Jakson lopulla vireesi paranee merkittävästi.
Raha: Epävarmuus on hallitseva teema, mikä on ymmärrettävää. Saat kuitenkin jakson lopulla kokea jonkun miellyttävän yllätyksen.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Herkko Heimonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!