Uutiset

Seiskan horoskooppi 7.-13.11.2019

07.11.2019 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kuu tekee tepposensa oinaan tuliselle lemmenelämälle. Päivät tuntuvat hyppyyttävän tunteitasi, mutta enemmän siellä alarekisterissä.
Työ: Etsit kovasti apua ympäriltäsi, ja saatat jopa oikeasti olla sen tarpeessa. Nämä päivät eivät kuitenkaan tuo tukea.
Raha: Kunhan viikonlopusta selviät (isänpäivälahjatko?), kääntyvät afäärisi ja tienestimahdollisuudet kohti parempaa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Jokin ei ole nyt kohdallaan. Tunteesi on oikea, ja tätä jaksoa uhkaa pettymys rakkaudessa. Kuoppa voi olla syvä, mutta palautuminen on nopea.
Työ: Hassusti työvireesi huippu osuu viikonlopulle. No, moni tekee töitä silloinkin, eikä kaikki työ edes ole ansiotyötä. Koeta siis onneasi silloin!
Raha: Ikävät suhdanteet jäävät nyt taakse, ja edessä on normaaliin tasoosi nähden makea tilanne.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Hyvää: tunteesi on melko tasainen. Huonoa: se on paljon alakuloisempaa kuin viime viikoilla. Muutos parempaankin koittaa silti aikanaan.
Työ: Muutos voi joskus olla nopea. Älä jää laakereillesi lepäämään, vaan varaudu kompensoimaan omalla työlläsi arvaamaton huono säkä.
Raha: Pysyt edelleen ihan hyvissä lukemissa. Varo kuitenkin antamasta omaisuutta tai rahaa pois vastikkeetta.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Pystyisit selvittämään paljon pelkästään sillä, että katsot ympärillesi. Rakkaushan toki on sokea, ja siksi se on tällä viikolla vaikeaa.
Työ: Jyskytät ihan koneena. Parhaiten menestyt pitkäjänteisyyttä ja rutiinia vaativissa työtehtävissä. Luovuutesi ei ole samoilla lukemilla kuin muu työvire.
Raha: Mahalaskua ei ole tulossa, mutta omaisuutesi ei myöskään ole nyt hyvässä turvassa. Tarkkuutta!

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kukaan ei tiedä, mitä muiden päässä tapahtuu. Lisäksi nouseva kuu saa vakaan leijonankin araksi. Edessä siis sekavia aikoja.
Työ: Et itse huomaa omaa ongelmaasi. Se on hieman vaarallista. Varsinkin jakson keskivaihe on oleva raskas.
Raha: Rohkeutesi rahamarkkinoilla säilyy. Puolusta asemiasi, älä anna periksi, niin saat pitää vauraan viikon.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Neitsyenä koetat ratkaista ongelmaa puhumalla. Se voi auttaa, mutta silti, varo. Täysi kuu on arvaamaton taustatekijä. 
Työ: Jakso uhkaa mennä töissä kiistelyksi. Jätä sellainen heti. Tähtimerkillesi tyypillinen saivartelu ei toimi, panosta rauhaan.
Raha: Viikko tuo mukanaan kivan yllätyksen. Sitä voi olla haastava nähdä, mutta positiivista muutosta taivaanmerkit lupaavat.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Teet valloituksen, mutta et osaa itse iloita siitä. Ylipäätään sinulla on vaikea vaihe. Älä jää sen vangiksi.
Työ: Pitkä, kukaties kivuliaskin vaihe on ohi. Hyvä vire jatkuu, ja aivan jakson alussa olisi luvassa myös yllättävää vetoapua.
Raha: Jakso lupaa rahojen lisäystä, mutta myös sitä, että poistut jaksolta samoissa varoissa kuin tulit. Menisikö laulaen tullut matkoihinsa viheltäen?

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Älä epäröi, sillä toiminta on aina toimintaa. Kuuntele sinua usuttavia ystäviäsi. He tietävät nyt, mikä on parasta.
Työ: Töissä sen sijaan itsenäisyys auttaa. Kun valitset tämän tien heti, saat nähdä lopussa työsi tulokset.
Raha: Kaikuja kaukaa, kukaties vanha laina tai ostos saattaa osoittautua arvottomaksi. Jos voit, älä koske vanhoihin asioihin. Uusi on parempaa, joten voit huoletta ostaa vaikkapa isänpäivälahjan.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Sopivasti isänpäivän rantteleille osuu viikon rakkaudentäyteisin hetki. Muista, että rakkaus kattaa myös lähimmäisestä ja sukulaisista välittämisen.
Työ: Rytmitä lepo ja työ hyvin, niin saat entisestäänkin hienoon työviikkoon kunnon lennokkuuden. Ota rohkeasti haasteita vastaan.
Raha: Jakson loppupuolisko tuo onnen tullessaan, jos se ylipäätään on tullakseen. Alkuviikon alakulo voi jäädä pysyväksi taloustunnelmaksi.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Koet hienon viikonlopun. Muu viikkokaan ei ole yhdentekevä, mutta aika tavanomainen silti viikonloppuun verrattuna.
Työ: Älä yritä pelleillä tai esittää leikkisää. Sinulta odotetaan nyt työtä ja paneutumista, ei stand upia.
Raha: Tämä jakso on rahojen kannalta työteliäs. Suosittelen panostamaan säästäväisyyteen, vaikka se vaikealta tuntuukin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Harmaata syysviikkoa piristää jakson loppupuolella kohtaamasi merkittävä ystävä. Pidä se omana tietonasi, jos olet varattu.
Työ: Olet antamassa periksi ja siirtymässä lepovaiheeseen. Se on ok, muutoin et uudistu. Älä siis aloita mitään isoa tällä viikolla.
Raha: Olet kadottanut työilosi, ja se vaikuttaa myös talouteen ja jaksamiseesi säästeliäisyydessä. Niukkuutta siis luvassa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Uusi lupaus tulee elämääsi, mutta vain hipaisee sinua. Et saa hänestä ystävää, mutta hän näyttää, mikä on merkittävää.
Työ: Muut ihastelevat luovuuttasi, ja heidän huomionsa tietysti mairittelee sinua. Niin tai näin, saat itseluottamusbuustista voimaa.
Raha: Teet rakkauden tai ystävyyden innostamana investoinnin. Se kirpaisee kukkaroasi. Älä mieti sitä, kunhan et syö siemenrahoja.

 

Teksti:SIEVI SULERVO
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!