Hyppää pääsisältöön
seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 7.-13.11.2019

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kuu tekee tepposensa oinaan tuliselle lemmenelämälle. Päivät tuntuvat hyppyyttävän tunteitasi, mutta enemmän siellä alarekisterissä.
Työ: Etsit kovasti apua ympäriltäsi, ja saatat jopa oikeasti olla sen tarpeessa. Nämä päivät eivät kuitenkaan tuo tukea.
Raha: Kunhan viikonlopusta selviät (isänpäivälahjatko?), kääntyvät afäärisi ja tienestimahdollisuudet kohti parempaa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Jokin ei ole nyt kohdallaan. Tunteesi on oikea, ja tätä jaksoa uhkaa pettymys rakkaudessa. Kuoppa voi olla syvä, mutta palautuminen on nopea.
Työ: Hassusti työvireesi huippu osuu viikonlopulle. No, moni tekee töitä silloinkin, eikä kaikki työ edes ole ansiotyötä. Koeta siis onneasi silloin!
Raha: Ikävät suhdanteet jäävät nyt taakse, ja edessä on normaaliin tasoosi nähden makea tilanne.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Hyvää: tunteesi on melko tasainen. Huonoa: se on paljon alakuloisempaa kuin viime viikoilla. Muutos parempaankin koittaa silti aikanaan.
Työ: Muutos voi joskus olla nopea. Älä jää laakereillesi lepäämään, vaan varaudu kompensoimaan omalla työlläsi arvaamaton huono säkä.
Raha: Pysyt edelleen ihan hyvissä lukemissa. Varo kuitenkin antamasta omaisuutta tai rahaa pois vastikkeetta.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Pystyisit selvittämään paljon pelkästään sillä, että katsot ympärillesi. Rakkaushan toki on sokea, ja siksi se on tällä viikolla vaikeaa.
Työ: Jyskytät ihan koneena. Parhaiten menestyt pitkäjänteisyyttä ja rutiinia vaativissa työtehtävissä. Luovuutesi ei ole samoilla lukemilla kuin muu työvire.
Raha: Mahalaskua ei ole tulossa, mutta omaisuutesi ei myöskään ole nyt hyvässä turvassa. Tarkkuutta!

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kukaan ei tiedä, mitä muiden päässä tapahtuu. Lisäksi nouseva kuu saa vakaan leijonankin araksi. Edessä siis sekavia aikoja.
Työ: Et itse huomaa omaa ongelmaasi. Se on hieman vaarallista. Varsinkin jakson keskivaihe on oleva raskas.
Raha: Rohkeutesi rahamarkkinoilla säilyy. Puolusta asemiasi, älä anna periksi, niin saat pitää vauraan viikon.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Neitsyenä koetat ratkaista ongelmaa puhumalla. Se voi auttaa, mutta silti, varo. Täysi kuu on arvaamaton taustatekijä. 
Työ: Jakso uhkaa mennä töissä kiistelyksi. Jätä sellainen heti. Tähtimerkillesi tyypillinen saivartelu ei toimi, panosta rauhaan.
Raha: Viikko tuo mukanaan kivan yllätyksen. Sitä voi olla haastava nähdä, mutta positiivista muutosta taivaanmerkit lupaavat.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Teet valloituksen, mutta et osaa itse iloita siitä. Ylipäätään sinulla on vaikea vaihe. Älä jää sen vangiksi.
Työ: Pitkä, kukaties kivuliaskin vaihe on ohi. Hyvä vire jatkuu, ja aivan jakson alussa olisi luvassa myös yllättävää vetoapua.
Raha: Jakso lupaa rahojen lisäystä, mutta myös sitä, että poistut jaksolta samoissa varoissa kuin tulit. Menisikö laulaen tullut matkoihinsa viheltäen?

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Älä epäröi, sillä toiminta on aina toimintaa. Kuuntele sinua usuttavia ystäviäsi. He tietävät nyt, mikä on parasta.
Työ: Töissä sen sijaan itsenäisyys auttaa. Kun valitset tämän tien heti, saat nähdä lopussa työsi tulokset.
Raha: Kaikuja kaukaa, kukaties vanha laina tai ostos saattaa osoittautua arvottomaksi. Jos voit, älä koske vanhoihin asioihin. Uusi on parempaa, joten voit huoletta ostaa vaikkapa isänpäivälahjan.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Sopivasti isänpäivän rantteleille osuu viikon rakkaudentäyteisin hetki. Muista, että rakkaus kattaa myös lähimmäisestä ja sukulaisista välittämisen.
Työ: Rytmitä lepo ja työ hyvin, niin saat entisestäänkin hienoon työviikkoon kunnon lennokkuuden. Ota rohkeasti haasteita vastaan.
Raha: Jakson loppupuolisko tuo onnen tullessaan, jos se ylipäätään on tullakseen. Alkuviikon alakulo voi jäädä pysyväksi taloustunnelmaksi.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Koet hienon viikonlopun. Muu viikkokaan ei ole yhdentekevä, mutta aika tavanomainen silti viikonloppuun verrattuna.
Työ: Älä yritä pelleillä tai esittää leikkisää. Sinulta odotetaan nyt työtä ja paneutumista, ei stand upia.
Raha: Tämä jakso on rahojen kannalta työteliäs. Suosittelen panostamaan säästäväisyyteen, vaikka se vaikealta tuntuukin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Harmaata syysviikkoa piristää jakson loppupuolella kohtaamasi merkittävä ystävä. Pidä se omana tietonasi, jos olet varattu.
Työ: Olet antamassa periksi ja siirtymässä lepovaiheeseen. Se on ok, muutoin et uudistu. Älä siis aloita mitään isoa tällä viikolla.
Raha: Olet kadottanut työilosi, ja se vaikuttaa myös talouteen ja jaksamiseesi säästeliäisyydessä. Niukkuutta siis luvassa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Uusi lupaus tulee elämääsi, mutta vain hipaisee sinua. Et saa hänestä ystävää, mutta hän näyttää, mikä on merkittävää.
Työ: Muut ihastelevat luovuuttasi, ja heidän huomionsa tietysti mairittelee sinua. Niin tai näin, saat itseluottamusbuustista voimaa.
Raha: Teet rakkauden tai ystävyyden innostamana investoinnin. Se kirpaisee kukkaroasi. Älä mieti sitä, kunhan et syö siemenrahoja.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
SIEVI SULERVO
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!