Uutiset

Seiskan horoskooppi 6.-12.8.2020

06.08.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Dramaattinen loppuviikko aiheuttaa harmaita hiuksia. Yritä turruttaa mielesi maailman pahuudelta, ota kultasi kainaloon ja nauti kesästä. Helppoa, eikö totta?
Työ: Voitontavoittelu uhkaa karata käsistä, joten keskity enemmän perusduuniin, vaikka mielesi hieman harhaileekin.
Raha: Kärsivällisyys palkitaan! Viikonloppu tuo mukavan yllätyksen, jolla on kauaskantoiset seuraukset!

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Valon lapsena nautit kesästä täysin rinnoin, ja innostat myös lähimmäisesi. Jatka samalla vauhdilla, mutta varo ylikuntoa.
Työ: Intosi ei tahdo riittää niin arkiseen asiaan kuin työnteko. Hoidat asioita liian suurpiirteisesti, mistä sinulle huomautetaan. Älä tee siitä liian suurta numeroa.
Raha: Pienistä virroista syntyy suuri virta. Pystyt nyt laittamaan varoja syrjään myös huonompia aikoja varten.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Odotat viikonloppua, mikä kannattaa, sillä silloin lempesi alkaa leiskua. Ota kumppanisi mukaan, saatte yhdessä nauttia.
Työ: Lähes huomaamattomat vastoinkäymiset aiheuttavat suuremman vireyslaskun kuin olisi aihetta. Kokoa mielesi, niin huomaat, etteivät asiat niin hullusti olekaan.
Raha: Olisi hyvä pysähtyä ja tutkia rahojasi nyt, kun sinulla menee hyvin. Varautuminen palkitaan tuonnempana.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Tympääntyminen uhkaa aina liikkeessä olevia saksiniekkoja. Älä harmittele olevaa, vaan suunnittele tulevaa.
Työ: Aiheutat itse omat sotkusi, joten varo kompuroimasta omiin kuvioihisi. Pienen piikin saat viikonvaihteessa, mutta se ei valitettavasti kovin pitkälle kanna.
Raha: Melko alakuloiselta näyttää. Joudut käyttämään aikaa ja vaivaa raha-asioidesi setvimiseen. Selviydyt, kun paneudut huolella.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Tasaista mutta vauhdikasta on menosi! Nautit kesäisistä lemmenriemuista täysin palkein. Kata pöytä rakkaallesi, ja nauti kesäyöstä!
Työ: Pientä aaltoliikettä on ilmassa, mutta selviydyt velvoitteistasi vain pienellä otsanrypistyksellä. 
Raha: Onko tullut tanhuttua? Saldosi huutaa apua, joten et voi jatkaa nykyiseen malliin. Selvitä itsellesi, miten kurssit heilahtelevat.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Menosi on harmaata kuin syksyinen aamu. Anna enemmän, ja anna rakkaasi olla ottavana osapuolena. Rakkaus toimii välillä näinkin päin! 
Työ: Viikonloppu on juuri oikeassa paikassa, ikävä kyllä vireesi kohoaminen ei ole pysyvää. Suuria murheita ei kuitenkaan näy.
Raha: Kesä on syönyt varojasi enemmän kuin olet laskeskellut, joten on aika tehdä pieni välitilinpäätös. Varaudu tulevaan, kun vielä voit!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Toivottavasti muistat vielä, millainen oli kevät! Pystyt välttämään sudenkuopat, kun annat rakkaudelle mahdollisuuden, etkä haraa vastaan vain haraamisen ilosta.
Työ: Oletko jo ehtinyt lomailla? Toivottavasti, sillä menosi on sen näköistä, että se naurattaisi, jos ei se itkettäisi. Yritä saada vapaata. 
Raha: Saldosi näyttää kerrassaan kiitettävältä, joten anna mennä, kun on myötätuuli.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Jakso edellyttää reagointia, eli pidä tuntosarvet koholla kumppanisi ideoista. Idean kärki saattaa piillä aivan sivulauseessa.
Työ: Lomailevien skorppareiden kannattaa panostaa kotihommiin, työssä puurtavien hommat sujuvat kuin leikiten. Laita hyvä kiertoon!
Raha: Pieniä vastoinkäymisiä on tielläsi, mutta onneksesi ne ovat niin pieniä, etteivät ne kaada talouttasi, jos et itse sählää.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Tilanteesi on niin surkuhupaisa, että käytännössä vain huumorilla ja itseironialla pääset eteenpäin. Parannusta ei ole heti näköpiirissä, joten älä suotta kamppaile vastaan.
Työ: Saat juonen päästä kiinni, kun hetkeksi pysähdyt ja katsot, mitä on tehty ja mitä ollaan tekemässä. Panostasi tarvitaan.
Raha: Jakso ei ole aivan toivoton. Pitää vain laskea tulot ja menot ja tehdä oikeat päätökset. Helppoa!

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Aloitat pohjalta, mutta menosi paranee nytkähdellen. Romantiikka ei ole vahvin lajisi, joten älä odota liikoja.
Työ: Pääset hiljalleen vanhaan vauhtiin, ja saat paljon aikaiseksi, jos vain tahdot. Lomailevien sarvipäiden kannattaa todellakin lomailla eikä touhuta.
Raha: Kiemurasi ovat monimutkaisempia kuin olit odottanut. Yritä saada taloutesi tasapainoon, muuten syksystä voi tulla tukala.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Onko kestokykyäsi koskaan oikein toden teolla testattu? Nyt joudut ruuvipenkkiin, josta pääset eteenpäin vain antamalla periksi. Ei se kolhi itsetuntoasi, tulet sen huomaamaan.
Työ: Letkeää menoa, jota ei parhaimmillaan edes miellä työksi. Anna mennä, kun on mennäkseen!
Raha: Jos et ole varovainen, saldosi saattaa heilahtaa pahasti punaiselle. 

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romantiikan nälkäsi tuntuu loputtomalta. Jätä mielessäsi tilaa myös muille asioille, sillä ne kulkevat usein käsi kädessä, kuten raha ja työ.
Työ: Pääset pitkälle, kun lähdet aikaisin liikkeelle. Menosi on letkeää, joten ilmeisesti lomasi on ollut antoisa?
Raha: Osaat raha-asioiden hoidon ilmeisen hyvin, joten nyt on aika laittaa tyynyn alle pahan päivän varalle.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!