fbq
Uutiset
05.11.2020 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Seiskan horoskooppi 5.-11.2020
Uutiset
05.11.2020 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kuu hieman hellittää otettaan, ja saat kituneen rakkauselämän helpommin haltuun. Mitään ei vieläkään tapahdu itsestään.
Työ: Viikonloppu vaikuttaa siltä, että tehtävää riittää. Säästä paukkuja sinne. Kyse ei ollenkaan välttämättä ole ansiotyöstä.
Raha: Jakso on miellyttävä. Huomaat kykeneväsi investoimaan ilman, että lovia syntyy lompakkoon.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Olet puhdistanut ilmaa rakkaudessa, ja ystävyyssuhteidenkin näkisin olevan kunnossa. Katse siis perheeseen. Muista ehdottomasti isänpäivä!
Työ: Olet uuden nousun edessä. Muista kuitenkin, ettei sinua kukaan hinaa ylös, sinulle vain annetaan mahdollisuus loistaa, jos haluat.
Raha: Vakaa talous jatkuu kevätmerkeillä. Valitettavasti se tarkoittaa, että jos rahaa on ollut niukasti, ei sitä yhtäkkiä tule lisää.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Haluaisit lisää vauhtia, mutta tähtien suunnalta sitä ei ole tulossa, ja saatat jopa olla vaarassa sotkea asiasi. Rauhoitu. Rakasta.
Työ: Jos jokin tehtäväsi ei ole sujunut kuten odotit, katso tarkasti, mitä olet tehnyt ja koeta muuttaa sitä. Syyllinen näet ilmeisimmin on peilissä.
Raha: Vielä tämä jakso kannattaa olla säästäväinen tai vähintään varovainen. Ottajia rahallesi kyllä on...

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Seesteiset seitsemän päivää luvassa. Jos nousua tulee, lämpö osuu jakson lopulle viikonlopun jälkeen.
Työ: Korjaa, minkä olet hitaudella tai epäröinnillä mokannut. Jos mokia ei ole, jatka vain hyvällä tahdilla kohti tavoitteitasi.
Raha: Viikko antaa sinun aloittaa rahajuttujasi tyhjältä pöydältä. Muista myös, että syksy alkaa kääntyä loppuun, sadonkorjuuta ei ole odotettavissa enää.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Pidä edelleen korvat auki ja antennit ojossa. Aivan kuten leijonakaan, eivät kaikki aina kerro tunteistaan suoraan. Ole herkempi.
Työ: Jakso näyttää samaan tapaan passiiviselta ja laiskaliikkeiseltä kuin viime päivätkin. Älä odota itseltäsi liikoja.
Raha: Jos olet hoitanut kaiken, mikä pitää, edessä on ihan mukava viikonloppu ja ensi viikkokin. Isoja rasituksia älä silti itsellesi kasaa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Jatkat edelleen muunlaisen kuin romanttisen rakkauden parissa. Rakkaat ystävät ja tietysti suku kannattaa muistaa.
Työ: Asiat rauhoittuvat kaikilla tunnepuolilla, ja neitsyitä vaivanneet työtunnemyrskyt väistyvät tällä jaksolla.
Raha: Sinulla ei ole isoja menoja, mutta kannattaa pikemmin säästää mahdollinen ylijäämä kuin törsätä. Tulevaisuus näyttää epävakaalta.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Olet tehnyt todella nopeita liikkeitä, ja ainakin minua se vähän hirvittää, sillä Venus näyttää oikuttelevan. Varaudu yllätyksiin.
Työ: Reippautesi ja nopeutesi ovat parhaat avusi. Niitä sinulta odotetaan, ja niistä myös palkitaan.
Raha: Tilanne vaatii uudelleenjärjestelyitä. Jos olet velkaa, kannattaa jopa nöyrästi kysellä lisämaksuaikaa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Ihanat päivät jatkuvat, varsinkin miesskorpioneilla. En tarkoita vain isänpäivää, vaan romantiikkaa.
Työ: Eteen olisi tulossa uusi projekti tai jonkin yllättävän tilanteen synnyttämä lisätyö. Säästä voimiasi.
Raha: Tuulen suunta ikään kuin muuttuu skorpioneilla. Muihin luottaminen ei ole ollut ykkösjuttusi, mutta pälkähästä pääseminen vaatinee nyt vetoapua muilta. Pyydä sitä, jos tiedät mistä pyytää.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Uskollisuus ja myötätunto ovat etunasi, kun mitä ilmeisimmin ajaudut myrskyyn, jonka alku on sinusta riippumaton.
Työ: Töissä on haasteita, ja samaan aikaan myös rakkaudessa. Jos olet ansiotyössä, muista diplomaattinen käytös. Muut eivät tiedä sinun olevan kovilla.
Raha: Nyt varottaisin ehdottomasti tilanteista, joissa joku muu tulee ehdottamaan rahan käyttöä. Tee vain omiin tarpeisiisi liittyvä hankintoja.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Voit jo vähän päästää rooleistasi irti, lähelläsi kaivattaisiin spontaaniakin rakkautta. Älä ole itsekäs.
Työ: Jos otat vastaan sinulle tarjoutuvan roolin, se kyllä huomataan. Ja Kauriina teoriassa huomaat, kun tilaisuus koittaa.
Raha: Tulojen pitäisi tällä jaksolla selvästi ylittää menot, eli sinulla on mahdollisuus joko säästää tai investoida hieman itseesi, jos tunnet väsymystä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Parisuhteessa tai ylipäätään vakituisessa tilanteessa olevien vesimiesten tulisi kiittää onneaan. Sinkkujen ei kannata kohtaamisten varaan laskea.
Työ: Jakso näyttäisi sisältävän paljon uuden oppimista. Ikävää, etten osaa sanoa onko kyse kantapääkoulusta vai muusta. Olethan siis kuitenkin varovainen?
Raha: Vesimiehenä et ole kaikista impulsiivisin, mutta kyllä nyt ta-louttasi uhkaa selvästi itsekurin höltyminen. Tee ryhtiliike!

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Oli aika heittää kiviä, ja nyt on aika kerätä kivet. Tunnusta reilusti oma osuuteesi ristiriitoihin ja ole sävyisä osapuoli.
Työ: Joudut jatkamaan tiukan itsekurin parissa kuten viime viikonkin. Vieläkin sinulta odotetaan tiukkaa tavoitteissa pysymistä, joka voi kalalle olla hankalaa.
Raha: Älä huolehdi raha-asioista. Keskity joko riitojen sovitteluun tai vaativaan työtilanteeseen mieluummin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »