Uutiset

Seiskan horoskooppi 3.-9.9.2020

03.09.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kevätmerkille pimenevä syksy ei ole helppoa, mutta juuri tälle jaksolle Venus lupaa helpotusta, jota vielä kuu voimistaa. Luota itseesi, luota rakkauteen.
Työ: Työpaikalla kaikki kutakuinkin kunnossa, vaan muut askareet harrasteista kodinhoitoon eivät ota sujuakseen. Älä yritä väkisin.
Raha: Kaikkiaan tulevat päivät ovat ankaria. Saat kuitenkin kahdesti tilaisuuden pelastaa mitä pelastettavissa on.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Varatut härät kokevat kiusauksia. Sinkuilla on helpompaa, eipä tarvitse samalla tavalla moraalia miettiä.
Työ: Työelämä nykyään sisältää aina muutoksia, mutta nyt pitäisi uusjaon olla osaltasi positiivinen. Olisi silti tyhmää heittäytyä onnen kannettavaksi.
Raha: Ympärilläsi riittää läheisiä, mutta he ovat käsi ojossa. Joku on suorastaan kohtuuton. On sinun velvollisuutesi pitää rahoistasi kiinni.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Toinen huomaa sinun kantavan taakkaa, koska olet rauhallinen, ja se poikkeaa tavoistasi. Jos taakkasi on syyllisyys, olisi aika nostaa kissa pöydälle.
Työ: Marsin suunnasta vinkkaillaan  kovia kilpailutilanteita. Muista, että työssä ei pidä vahingoittaa ketään.
Raha: Sijoituksille ja isommille investoinneille vaihe on hyvä, mutta mitäköhän meinaa, kun samalla kaksosten päätöstentekokyly on alhaalla?

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Jätähän romanttiset haaveet tyystin, sillä edessä oleva viikko tuo eteesi vanhan tuttavuuden suomaa lämpöä ja viisautta. Keskity siihen.
Työ: Ei ole taaskaan syytä koettaa tulla toimeen perstuntumalla. Selvitä, mitä sinulta halutaan, ja toimi sen ja vain sen mukaan.
Raha: Tarjolla on hyvää, vaikka yleisesti ottaen jakso koostuu epävarmuudesta. Käytä ehdottomasti tilanne viisaasti!

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kun ei sovulla onnistu, sinua houkuttaisi edetä vippaskeinoin. Älä typerys turvaudu niihin rakkaudessa. Kuka sinua rakastaisi, kun kaikki lopulta aina käy ilmi?
Työ: Yhteisössäsi on tehty sopimuksia, joista et tiedä. Ole tarkkana, ettet osallistu muiden kiistoihin, sillä syntipukeille on kysyntää.
Raha: Varsinkin jakson alku tuo niukkuutta. Samalla läheisesi tarvitsisi apua. Toimi oikein, auta heikompaa jos voit.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Naisneitsyet ovat miehiä onnekkaampia, ja vahvimmin tämän kokevat näinä päivinä syntyneet. Täysikuu vahvistaa romantiikkaakin.
Työ: Olet saava nyt takaisin joitain tekemiäsi palveluksia. Kiitä niistä, mutta älä jää kynnysmatoksi. Myös jämäkkyyttäsi nimittäin kaivataan.
Raha: Nyt ei pidä tuhlata vähiä varoja sukkasi varresta. Viikko on vaativa, pidä pennoset pussissasi!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Olet mukavassa nousussa. Aloite on sinun, ja voit käyttää tuulen tuomia lahjoja hyväksesi.
Työ: Voit olla varma, että myös töissä sinulla riittää jaksamista. Tilanne on mukava erityisesti, jos ansainta on työn määrästä kiinni.
Raha: Lompakkoa ei kannata levitellä. Normaaliin nähden tilisi on tyhjenemässä, mutta varsinaisia hankaluuksia ei tarvitse pelätä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Rakkaus ei koskaan riipu vain hyvästä onnesta. Jos et tee töitä hänen eteensä, hän kyllä huomaa sen, kuten huomaisit itsekin.
Työ: Jakso pitää sisällään ikävimpien ominaisuuksiesi vaaroja. Ole tarkka käytöksestäsi, äläkä hyökkäile muiden kimppuun. Se kostautuisi pahasti.
Raha: Tilanne on itse asiassa helppo: niukkuutta jaetaan sinullekin, mutta mikään ei estä sinua selviämästä siitä. Jakso ei siis ole haastava, vaikka ei avokätinenkään.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Näyttää siltä, että myös jousimiehen tarkkuus saa lisää vetoapua niinkin läheltä kuin Kuulta. Toimi intuitiosi mukaan! Näet tarkemmin kuin muut.
Työ: Töissä sen sijaan on vähemmän aurinkoista. Pääset kyllä eteenpäin, mutta se voi vaatia ikävän asian huomioon ottamista.
Raha: Tietty nuukuuden tarve leimaa näitä päiviä. Kun siis olet saamassa ehkä lisää rahaa, älä pistä haisemaan. Odota ainakin hetki.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Vähän uinunut vireytesi alkaa herätä. Nuuhki ilmaa ja käy rohkeasti etsintään. Joko kumppanin tai suotuisten yhteisten hetkien.
Työ: Nyt on oikea hetki pistää rajat kuntoon, älä ryhdy kaikkeen, mitä eteesi tuodaan. Keskity siihen, mitä sinun on määrä tehdä.
Raha: Jakso sisältää kauriille voimakasta vaihtelua. Olisi hyvä jättää isot hankinnat tekemättä, kun ajoittaminen on todella riskialtista.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Kirkas ja kuulas syysaurinko paistaa. Näytä haavoittuvuutesi, pimeyden vaaroja ei ole. Avoimuutesi suojaa haavoilta.
Työ: Esimiehet ja asiakkaat ovat riskejä. Aina näin ei ole, en laske leikkiä. Koeta tehdä työ itsenäisesti, ja tarjoa jakson lopulla valmiita vastauksia.
Raha: Raha-asioissa ruuhtasi vievät isot voimat, et voi edes peräsimessä vaikuttaa virran suuntaan. Koeta olla viisas.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olisi hyvä ottaa pari askelta taaksepäin. Olet ollut kiivas, mutta tämä jakso tuo uusia mahdollisuuksia. Oletko tarpeeksi herkkä huomataksesi ne?
Työ: Voit rohkeasti kokeilla uusia työtapoja ja ottaa hankaliakin tehtäviä vastaan. Onni kompensoi kokemuksen puutetta.
Raha: Jakso on rauhallinen, ja se on hyvä, kun muilla päivät ovat vaarallisiakin. Voit uskaltaa jotain ostaakin

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!