Seiskan horoskooppi 3.-9.12.2020

Uutiset | 03.12.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Hyvinvointisi on avainasemassa tällä jaksolla, eli lyhyesti: Jos pidät kunnostasi huolta, myös rakkauselämäsi kukoistaa. 
Työ: Voit vapaasti maistella työmaailman eri makuja, kunhan pidät mielessäsi velvoitteesi. Ne eivät kovasti rasita, joten voit vähän tutkia ympäristöäsi.
Raha: Toisinaan pienet asiat ovat suuria, kuten sinulla tällä jaksolla. Älä yritä keksiä pyörää uudelleen, vaan keskitä ajatuksesi pieniin sijoituksiin.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Kevään lasta ahdistaa pimeä vuodenaika, joten romantiikka on hieman kaukainen käsite. Nauti siitä mitä on, äläkä haikaile sitä mitä ei ole.
Työ: Vauhtia on aivan tarpeeksi, joten paina mieluummin vähän jarrua kuin kaasua. Pitkäaikaiset projektit alkavat kantaa hedelmää.
Raha: Jos olet pelannut korttisi oikein, ei pieni alavire kaada talouttasi, vaikka vähän horjuttaakin.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Mielenkiintosi ei tahdo riittää romantiikan puolelle, sillä huomiosi on muissa asioissa. Sinkkujen on nyt turha haikailla parisuhdetta, sen aika on tuonnempana.
Työ: Olet työpaikkasi kunkku/kuningatar, ja ideasi suorastaan pursuavat. Saat paljon aikaiseksi, etkä joudu edes kovasti pinnistämään. Mainio jakso!
Raha: Keskinkertaisuus pännii sinua, mutta ole kärsivällinen ja näe asiassa myös positiiviset puolet.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Romanttinen rapu on elementissään, vaikka ulkona onkin pimeää, sillä pimeydestä on helppo tehdä romanttista takkatulen tai kynttilöiden avulla.
Työ: Pidä huolta jaksamisestasi, sillä sinulla on taipumus heittäytyä täysillä siihen mitä teet. Ylirasituksen vaara vaanii aivan nurkan takana.
Raha: Viikonloppu tuo kaipaamasi piristysruiskeen, ja sillä on kauaskantoisia seurauksia. Laita raha liikkumaan.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kokeile jotain uutta ja mielenkiintoista, sillä muuten uhkanasi on tylsistyminen. Rakkauteen tarvitaan kaksi, joten sitouta kumppanisi mukaan leikkeihisi.
Työ: Joudut suuntaamaan energiasi johonkin, joka ei sinua kiinnosta. Työ ei aina ole kivaa, joten joudut puurtamaan.
Raha: Suunta ylöspäin alkaa pohjalta, jossa nyt valitettavasti olet. Raha ei tee pesää lompakkoosi, joten sulje se ja odota parempaa aikaa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Pieni romanttinen piikki pelastaa tämän jaksosi, mutta anna kumppanisi viedä, olla ”primus motor”. Seuraa mukana ja yritä nauttia parhaasi mukaan.
Työ: Jos olet huolehtinut jaksamisestasi, ensi viikosta lähtee käyntiin sellainen myrsky, ettet voi kuin ihmetellä omaa osaamistasi. Ei huono, sanoisi Jormakin.
Raha: Pieni persmäki tekee hallaa, mutta et vajoa pohjalle asti. Pienillä korjausliikkeillä pelastat jaksosi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kun annat. myös saat, niin helppoa romantiikka on parhaimmillaan. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet viikkoasi.
Työ: Anna mennä, kun on vauhti päällä. Sinulla on niin hyvät planeetta-asemat, että tällä jaksolla et kerta kaikkiaan voi epäonnistua.
Raha: Vaikeuksien kautta voittoon -sanonnalla voisi kuvata vaakojen tätä jaksoa. Ole kärsivällinen, äläkä tee liian suurta numeroa pienistä takapakeista.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Rakkauden ja romantiikan määrä on rajaton tällä jaksolla. Ota kumppanisi mukaan, ja nauttikaa yhdessä, vaikka hänellä ei yhtä hyvin menisikään kuin sinulla.
Työ: Pohjalta on vain yksi suunta: ylöspäin. Tämä jakson on mielenkiintoinen, sillä sinulla on kaikki mahdollisuudet loistaa. Kuinka paljon, on itsestäsi kiinni.
Raha: Valuutta-asemasi ovat vaikeita, ja vaikka jakso alkaa aivan hyvissä asemissa, joudut sulkemaan rahahanasi.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Rakkautesi roihuaa, vaikka hieman savuttaakin. Pieniä murheita ei kannata juurikaan noteerata vaan keskittyä kokonaiskuvaan, joka näyttää tosi hienolta.
Työ: Tunnista osaamisalueesi, äläkä yritä olla joka paikan höylä. Ryhmätyön etuja on juuri se, että jokainen tuo oman osaamisensa yhteiseen pottiin.
Raha: Voit hengähtää, sillä sijoituksesi alkavat poikia. Malta hetki, ennen kuin avaat kukkarosi.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Koti on paras paikka tällä jaksolla, ja ota kultasi kainaloosi, niin voitte yhdessä hengähtää ja nauttia pimeästä vuodenajasta.
Työ: Sinulla menee lujaa, mikä on pitkälti kokemuksesi ansiota. Laita hyvä kiertoon, sillä voimasi eivät ole ehtymättömät.
Raha: Tasainen ja kelvollinen jakso, jota häiritsevät vain pienet vastalaineet. Koeta saada horjuminen pysähtymään, niin selviät kuivin jaloin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Kumppanisi osaa ottaa sinut mukaan romanttisiin leikkeihin, muuten jakso olisi tylsä. Sinkuilla näin valitettavasti onkin.
Työ: Tee tällä jaksolla kaikki minkä suinkin pystyt, sillä jatkosta on tulossa haastava. Vielä ei ole myöhäistä suunnitella tulevia projekteja.
Raha: Vaikka pienet vastoinkäymiset häiritsevätkin, et joudu vararikkoon, kunhan osaat vetää oikeasta narusta oikealla hetkellä. Älä säiky, osaat kyllä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romantiikka yksin ei tahdo sinulle riittää, joten on toimittava itse ilman muiden apua.
Työ: Olet menossa kohti parempaa ja vauhdilla, joten voit alkaa toteuttaa suunnitelmiasi. Usko itseesi, ja tee nyt kaikki ne asiat, joita olet jonkin aikaa jo suunnitellut.
Raha: Varsin kaksijakoinen jakso. Toisaalta olet vaikeuksissa pienissä asioissa, mutta toisaalta sijoituksesi onnistuvat. Et vain pysty kotouttamaan vielä tuottoja. Malta!

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!