Seiskan horoskooppi 28.1.-3.2.2021

Uutiset | 28.01.2021 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Vaikka sotaisa Mars on merkissäsi, älä anna sen pilata hyvin alkanutta romantiikan metsästystäsi. Kiikarissasi on henkilö, jota olet pitkään odottanut, älä tyri.
Työ: Mitä paremmin asiasi sujuvat, sitä enemmän sinulla on intoa asemasi puolustamiseen. Ota rauhallisemmin, sillä et tarvitse joka paikassa aggressiivisuutta.
Raha: Jäitä hattuun myös raha-asioissa. Suurehko sijoitus tekee loven saldoosi, mutta tilanne on hallussasi.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Ajatus irtautumisesta on käynyt mielessäsi, mutta rakkautesi on sen verran vahvaa, että voit hyvin haudata moiset mietteet. Keskity ennemmin omaan hyvään oloosi.
Työ: Pienet vastoinkäymiset eivät tee vireellesi hallaa, sillä pystyt saavuttamaan haluamasi melko kevyillä ranneliikkeillä.
Raha: Onko saldosi niin vakaa kuin nyt esität? Mietipä kahdesti, ja laske tulosi ja menosi vielä kerran.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Odotuksesi talvelle ovat kenties epärealistisen suuret. Vapauta itsesi kahleistasi. Saat juuri niin paljon kuin annat!
Työ: Suhtaudu tarvittavalla vakavuudella terveytesi varoitusmerkkeihin. Jos et ole kunnossa, ei mikään suju. Panostasi tarvitaan.
Raha: Vuodenvaihteessa tekemäsi säästöpäätökset alkavat jo nyt kantaa hedelmää. Vielä ei kuitenkaan ole törsäilyn aika, vaan jatka valitsemallasi polulla.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Täysikuu tekee kuuhullulle ravulle tepposensa ja aiheuttaa hämmennystä parisuhteessa. Jos romantiikka on tulehtunut, on turha odottaa parannusta tällä jaksolla.
Työ: Olet sanonut monelle asialle ei, mikä on aiheuttanut hankauksia. Yritä olla joustavampi, sillä mielipiteitäsi kyllä arvostetaan.
Raha: Pidä edelleen huolta rahapussistasi, sillä muuten pienistä asioista tulee kohtuuttoman suuria.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Pienet vastoinkäymiset ovat hiertänee parisuhdettanne. Nyt on aika tehdä ratkaisuja ja sitoutua niihin. Jos haluat rakkauden jatkuvan, tee töitä sen eteen.
Työ: Ylellisyyteen ei ole mahdollisuuksia, vaikka hyvin meneekin. Tavoitat kaiken tarvittavan, itse asiassa se on nenäsi edessä, kunhan huomaat tarttua siihen.
Raha: Olet poikkeuksellisen onnekas, voit sijoittaa kivaan eikä pelkästään pakollisiin asioihin.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Joudut pohtimaan ratkaisujasi, olet suurten muutosten edessä. Ota rehellisesti huomioon myös ikävät puolet.
Työ: Keskityt työntekoon, ja se on tässä vaiheessa vuotta juuri oikein. Saat enemmän vaikutusvaltaa, mikä tuntuu palkitsevalta, ja sitä se oikeastaan onkin.
Raha: Asenteesi on turhan pönäkkä, mikä vaikeuttaa joustavien ratkaisujen tekoa. Anna enemmän tilaa luovuudellesi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Voit suunnata energiasi sinua kiinnostaviin asioihin, sillä kumppanisi myötäilee mielenliikkeitäsi. Sinkuilla voisi olla irtioton aika.
Työ: Tarvitset malttia, sillä parhaat aikasi ovat vielä edessäpäin. Et kaadu stressiin, mutta pidä huolta terveydestäsi. 
Raha: Kun mielenkiintosi ei riittänyt raha-asioihin, löydät nyt edestäsi monta ratkaisematonta ongelmaa. On aika alkaa putsata pöytää.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Olet hyvää vauhtia matkalla kohti rakkaudentäyteistä jaksoa. On kyseessä sitten uusi tai vanha romanssi, saat sen jälleen roihuamaan. Nauti hetkestä!
Työ: Selviydyt velvoitteistasi, vaikka suurta hinkua töihin ei juuri nyt olekaan. Tee se mitä pitää, ja siirrä suunnitelmasi hetkeksi telakalle.
Raha: Kuten Mme Pennanen totesi: mammona ei tule laiskan luo. Siinä on sellainen viisaus, jota tällä jaksolla kannattaa miettiä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Kerää voimia nyt, kun on siihen tilaisuus. Romantiikan aika tulee kyllä, mutta tarvitset kärsivällisyyttä ja voimia.
Työ: Välinpitämättömyytesi aiheuttaa kitkaa, mutta ei sinun silti tarvitse ryhtyä besserwisseriksi. Hoida hommasi, ja anna muidenkin loistaa. 
Raha: Pidä kiinni suunnitelmistasi, älä ala hötkyillä. Jokainen pieni miinus ei ole katastrofi. Niitä tulee, mutta kunhan suuri käyrä on ylöspäin, olet oikealla tiellä.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Nyt on sellainen sekamelska tähtikuviossasi, että siitä ei ota helposti selvää. Siellä vaikuttavat niin Saturnus, Jupiter, Merkurius kuin Venus. Pidä pää kylmänä ja jalat maassa.
Työ: Työteliäisyytesi saa palkinnon, mutta joudut kohtaamaan myös vastoinkäymisiä. Saat sentään enemmän aikaiseksi kuin suunnittelet, mikä luo lohtua hommiisi.
Raha: Olet tehnyt pohjatyön kunnolla, joten saldosi on vakaa.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Nyrpistelet nenääsi, jonka aiheuttaa tilanne, jossa joudut mukailemaan liikaa muiden ajatuksia. Ota ohjat omiin käsiisi, jotta saat romantiikan toimimaan.
Työ: Suuret muutokset ovat nurkan takana, joten nyt niihin kannattaa varautua huolellisesti. Katso tarkasti, keneen kannattaa luottaa.
Raha: Hermostuneisuutesi aiheuttaa turhaa värinää, jolloin saldosi heilahtelut ovat kohtuuttoman suuria. Eli lyhyesti: rauhoitu!

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Sinua on harmittanut epävarmuus, mutta tilanne alkaa parantua. Saat kokea kaipaamasi veret seisauttavan tunteen.
Työ: Joudut uuden pulman eteen. Sinun pitäisi lähteä työmatkalle, mutta kannattaako terveyttä riskeerata? Mieti kahdesti vastaustasi.
Raha: Taloudessasi on vakaa vaihe, ja pystyt laittamaan hieman myös pahan päivän varalle. Se kannattaa, vaikka mielesi haikailisikin sijoittaa johonkin joutavampaan.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!