Uutiset

Seiskan horoskooppi 27.8.-2.9.2020

27.08.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Sinnikkyytesi kantaa hedelmää, ja alat päästä romantiikan juonen päästä kiinni. Älä sorru ylimielisyyteen, sillä rakkauden kuuluu olla tasavertaista.
Työ: Hienon hieno uupuminen aiheuttaa vaikeuksia tulevalle viikolle, mutta jos huilaat viikonvaihteen, selviät hommistasi melko kevyesti.
Raha: Sinulla on mennyt lujaa jo jonkin aikaa, joten terve järki sanoo, että jossain vaiheessa töksähtää. Tämän jakson menet vielä vanhalla vauhdilla.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Mahdollisuutesi saada enemmän kuin annat vähenee kuunvaihteessa. Joudut antamaan periksi mieliteoistasi. Varmista, että rakkaasi ymmärtää mitä tahdot.
Työ: Varsin vaihtelevalta näyttä tämä jaksosi. Pystyt delegoimalla helpottamaan omaa taakkaasi.
Raha: Kovin keskinkertainen vaihe ei lupaa suuria, vaikka menetkin kuunvaihteeseen ihan kelvollisissa merkeissä. Varo riskisijoituksia!

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Älä tuhlaa materiaan, kun pitäisi sijoittaa henkisiin asioihin. Tunneyhteys kumppanisi kanssa olkoon tämän jaksosi vankka motto.
Työ: Vauhtisi ei päätä huimaa, vaikka se ihan kelvollista onkin. Nyt ei ole sitä vaaraa, että poltat itseäsi loppuun.
Raha: Kun näyttää pahalta, tulee helpotus yllättävältä suunnalta. Ota apu vastaan avoimin mielin.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Varo antamasta mustasukkaisuudelle valtaa parisuhteessasi, sillä se vie turmioon. Sinkkusaksiniekkojen kannattaa antaa rakkauden tulla, kun on tullakseen.
Työ: Pohjimmiltasi olet enemmän antava, mistä sinua työmaallasi kiitelläänkin. On kuitenkin vaara uupumiselle, jos et laita rajoja itsellesi.
Raha: Keksit hyvän keinon selvitä hankalasta tilanteestasi. Pistä tämä keino muistiin, sillä tarvitset sitä toistekin.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Olet rohkeiden päätösten edessä, mutta muista pitää järki mukana. Kaikkea ei pidä tehdä tunne edellä. Harmi kyllä, varsin vaisu jakso.
Työ: Perinteillä on merkityksensä, älä väheksy niitä. Pystyt huolehtimaan tehtävistäsi kiitettävästi, kunhan jätät haaveilut ja käärit hihat.
Raha: Viikkoja kestänyt alakulo näyttää tervehtymisen merkkejä. Pystyt hengittämään vapaammin, mikä sallii mielikuvituksellesi tilaa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Hykerryttävät muistot siivittävät tätä jaksoa. Älä kuitenkaan takerru menneeseen, vaan anna tuulen viedä. Saatat vielä yllättyä.
Työ: Vaikka loppuviikko sujuu kelvollisesti, vaanii viikonloppuna paha loppuun palamisen vaara. Sinun olisi syytä ottaa pieni irtiotto töistäsi.
Raha: Tunnelin päässä näkyy valoa, mikä sallii sinun irrottautua huolistasi. Luota siihen, että osaat asiasi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Olet saanut mahdollisuuksia, mutta oletko käyttänyt ne hyväksesi? Hävettääkö? Kaikella tekemisellä on seurauksensa, mikä kannattaa muistaa myös rakkauselämässä.
Työ: Kuviosi ovat niin mutkikkaat, että pysytkö enää itsekään mukana niissä. Mieti miten vaikeaa on muiden seurata ajatuksenjuoksuasi.
Raha: Onneksesi edes tähän osa-alueeseen sinun ei tarvitse juurikaan ajatuksia uhrata.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Kaipaat jotain henkistä lähestymiskulmaa ongelmiisi, olkoon se sitten uskonto, filosofia tai jokin muu. Kaikki on kuitenkin kiinni siitä, miten itse vaikeuksiisi suhtaudut.
Työ: Lentosi kokee varsinaisen mahalaskun viikonloppuna. Sen jälkeen olisi parasta, jos pystyisit huilimaan ja keräämään voimia.
Raha: Vapauttava kokemus tekee mahdolliseksi siirtyä toimijasta tarkkailijaksi. Todella hyvä vaihe tulossa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Jos jaksat sinnitellä vielä tämän jakson, niin kärsivällisyytesi palkitaan. Tämä jakso ei vielä lupaile suuria, joten pidä katse horisontissa.
Työ: Vilpitön lapsenusko auttaa jaksosi suunnittelussa ja ennen kaikkea toteuttamisessa. Pystyt antamaan paljon toivoa koko työporukallesi.
Raha: Haasteelliset kuviot aiheuttavat harmaita hiuksia, mutta pystyt kokemuksesi ansiosta selviytymään ilman vaikeuksia.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Sinun pitäisi keskittää huomiotasi terveyteesi, sillä romantiikka loistaa poissaolollaan. Kannattaa mennä eteenpäin askel kerrallaan, älä siis ahnehdi.
Työ: Vaihtoehtosi ovat vähissä, etkä saa mieltäsi tasaantumaan. Töissäsi joudut keskittymään rutiineihin ja jättämän haihattelut muille.
Raha: Jokin yllättävä menoerä uhkaa kaataa taloutesi, mutta pienellä korjausliikkeellä saat saldosi tasapainoon. Muista maltti.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Kaikilla ei ole tarvetta pohdiskella rakkauselämää, mutta kyllä siihen kannattaa pari hetkeä uhrata. Syksy tulee, jolloin romantiikalle on kysyntää.
Työ: Yritä saada kaikki tarpeellinen tehdyksi, sillä tämän viikon jälkeen alkaa vireessäsi alamäki. Älä kuitenkaan ylitä voimiasi.
Raha: Kipuilut ovat ohi, mutta et selviytynyt aivan voittajana maaliin. Joudut nyt maksamaan laskua kesän törsäilyistä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Uskollisuus palkitaan, sehän on universaali viisaus. Saat tuntea, mitä se käytännössä tarkoittaa. Nauti onnestasi.
Työ: Vaikea vaihe aiheuttaa sekaannusta työpaikallasi. Osaat hoitaa tilanteen pois päiväjärjestyksestä, mutta varo, ettei se aiheuta kitkaa työystäviesi kesken.
Raha: Kun olet osannut varautua tulevaan, kuten viime viikolla kehotin, pystyt tämän lievän laskukauden selviytymään ilman suuria kolhuja.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!