seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 27.2.-4.3.2020

27.02.2020 07:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Läheisriippuvuutesi on käännekohdassa. Saat paljon enemmän, kun et takerru, vaan pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi sopivassa suhteessa ympäristöösi.
Työ: Vahdit mustasukkaisesti projektejasi, mistä uhkaa loppuunpalaminen. Delegoi hommiasi, sillä et pysty kaikkea itse tekemään.
Raha: Vahva vire jatkuu talouselämässäsi, ja saat paljon aikaiseksi. On hyvä hetki pistää hieman sivuun pahan päivän varalle.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Sinulla on tunne, että sinua nöyryytetään, kun rakkaasi vain on huolissaan sinusta. Anna tilaa läheisellesi, niin lemmenelämä sujuu paljon stressittömämmin.
Työ: Keskivaikea tai -helppo, on itsestäsi kiinni, kumpana jakson koet. Vireesi ei ole huipussaan, mutta saat tehdyksi kaiken tarvittavan. Älä siis huolestu turhista.
Raha: Paremmat ajat ovat nurkan takana, mutta joudut vielä sinnittelemään.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Varo asettamasta itseäsi läheistesi yläpuolelle. Sanat tulkitaan helposti väärin, joten harkitse tarkkaan sanomisiasi. Saat rakkautta, jos otat sitä vastaan.
Työ: Pystyt esimerkilläsi saamaan koko työporukkasi mukaan, jolloin koet hienoja onnistumisen hetkiä. Tiimityössä tarvitaan jokaista.
Raha: Vaihtelevat kuviot kiristävät pinnaasi, eikä tämä jakso ole poikkeus. Joudut ponnistelemaan selvitäksesi velvollisuuksistasi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Anna kumppanisi viedä, niin saat nauttia romantiikalla kyllästetystä jaksosta. Voit huoletta olla ottavana osapuolena.
Työ: Vastoinkäymiset eivät sinua lannista vaan antavat tarvitsemasi energiapiikin. Sen kun käytät harkiten, saat paljon aikaiseksi ja kiitosta satelee onnistumisistasi.
Raha: Yllättävä menoerä iskee viikonloppuna, mutta se ei kaada talouttasi, vaikka sitä vakavasti horjuttaakin. Pidä maltti mukana.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Vuoden ylimääräinen päivä tuo jonkin hauskan yllätyksen, ja saat nauttia karkauspäivän viikonloppuna romantiikasta yllin kyllin. Heittäydy täysillä mukaan!
Työ: Vastuu painaa, ja joudut opettelemaan sanomaan ”ei”. Taidosta on sinulle vielä hyötyä, kunhan muistat, että sen voi sanoa monella tavalla.
Raha: Kun vauhti on huima, ei pieni vastoinkäyminen kaada talouttasi. Laita raha poikimaan, nyt on juuri sopiva hetki.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Muista, että huolenpito merkitsee myös vastuuta. Rakkaasi on vaarassa jäädä yksin, kun yrität toimia vain vastaanottajana. Ota huomioon hänen tarpeensa.
Työ: Kontrolli-intosi osuu hyvään saumaan, sillä liikkeellä on paljon turhia huhuja. Pistä asiat oikeaan lokeroon, ja jätä turhat haihattelut.
Raha: Ota jakso haltuun täydellä voimallasi, sillä normaalia suurempi heilahtelu aiheuttaa harmaita hiuksia. Selvität sen kyllä rutiinilla.. 

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kipuilet suotta uuden tuttavuutesi kanssa, sillä hän ei ole sen varmempi kuin sinäkään, vaikka sinusta saattaa siltä tuntua. Anna virran viedä.
Työ: Älä virittele ansoja työkavereillesi, vaikka epäilyksesi olisivat perusteltuja. Niillä saattaa olla pidemmän päälle enemmän miinusmerkkisiä vaikutuksia. Jäitä hattuun siis.
Raha: Hurja myötätuuli nostaa vauhtisi jopa liian suureksi. Varo vauhtisokeutta.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Olet odottanut karkauspäivää jo pitkään, ja saatkin aikaiseksi haluamaasi hämmennystä. Sinkkuskorpparit voivat odottaa, että se oikea vihdoinkin löytyy.
Työ: Olet mielestäsi keksinyt idean, joka ei saa haluamaasi vastakaikua. Älä tee siitä itsellesi kompastuskiveä, vaan kehittele sitä eteenpäin.
Raha: Joudut sijoittamaan johonkin odottamattomaan kohteeseen, mikä osoittautuukin kerrassaan hyvin poikivaksi investoinniksi. 

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Älä puhu itseäsi tainnoksiin, vaikka et saakaan kaikkea, mitä toivot. Jakso on kuitenkin selvästi plusmerkkinen, joten pysy valitsemallasi polulla.
Työ: Viikonloppuna koet ahaa-elämyksen, mikä antaa alkavalle viikolla vahvan vireen niin ammatissasi kuin kotihommissakin. 
Raha: Valuuttaa tulee ja sitä menee. Joudut tasapainoilemaan saldosi kanssa, etkä saa sitä niin plusmerkkiseksi kuin haluaisit. Älä hätiköi!

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Kumppanisi heikkoihin kohtiin lyöminen on raukkamaista. Jos mielesi askartelee muualla kuin lemmenelämässä, älä syytä siitä rakkaintasi. Välillä on vastoinkäymisiä, se kuuluu parisuhteeseen.
Työ: Lepo on tässä vaiheessa talvea kaiken A ja O. Jos hyväksyt ”kuolevaisuutesi”, jakso kääntyy hyväksi.
Raha: Vaikka välillä on myötätuulta, niin valitettavasti vastaistakin löytyy riittämiin. Pidä pussinsuu tiukasti kiinni.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Pyrit kontrolloimaan kaikkea ympärilläsi olevaa. Anna rakkaallesi hieman siimaa, niin huomaat saavasi enemmän kuin haluatkaan. Varsin romanttinen jakso!
Työ: Kolhuja tulee, ja niistä selviää, vaikka ne harmittavatkin enemmän kuin jaksaisi kantaa. Tällä jaksolla joku kolhuista osuu turhankin lujaa, mutta älä jää tuleen makaamaan.
Raha: Olet menossa kohti parempaa, joten tee suunnitelmasi nyt harkiten.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Malta mielesi vielä tämä jakso, sillä on alkamassa yksi vuoden rakkaudentäyteisimmistä vaiheista. Menosi äityy aivan villiksi, joten toivotan vain onnea tulevaan.
Työ: Hoidat askareesi ilman suuria otsaryppyjä, mutta älä odota suuria mullistuksia. Nyt ei ole niiden aika.
Raha: Kun toimit spontaanisti, pääset käyttämään talouden lainalaisuuksia hyödyksesi. Pidä tietosi nyt ominasi, sillä aina on vaara, että joku yrittää hyötyä kustannuksellasi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Herkko Heimonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!