Uutiset

Seiskan horoskooppi 2.7.-8.7.2020

02.07.2020 09:00

 Millainen heinäkuun alku sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Lempi täyttää tämän jaksosi, ja saat nauttia kesän suvituulista täysin siemauksin. Käytä aikaasi itsesi uudistamiseen, jota olet suunnitellut jo pitkään.

Työ: Muutosta leijuu ilmassa, johon sinun kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, mikä voi aiheuttaa yllätyksiä. Ole valmis!

Raha: Ylimääräinen potti yllättää sinut positiivisesti. Voit alkaa toteuttaa niitä suuria suunnitelmia, joita olet koko kevään hautonut.

 

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Venus on merkissäsi ja tykittää sinulle energiaa yllin kyllin. Niin kuin Madame Pennanen sanoi: Et ymmärrä, kuka vetää ja mistäkin narusta. Mutta hyppää kyytiin vaan…

Työ: Olet ollut kiireinen. Yritä saada tähän väliin edes lyhyt tauko, jos et koko lomaa pystykään pitämään. Voimasi ovat koetuksella.

Raha: Ei kannata olla leväperäinen, sillä vaikka kaikki näyttäisi sujuvan kelvollisesti, vaanii nurkan takana jokin kurjempi yllätys.

 

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Saat kaipaamasi romantiikanruiskeen, jos vain olet valmis sen vastaanottamaan. Sinkkujen kannattaa pitää silmät ja korvat auki, sillä nyt voi rävähtää!

Työ: On aika pysähtyä, ja laittaa projektit huilimaan. Loma kannattaa yrittää viettää niin, ettet mieti työasioita ollenkaan.

Raha: Muutoksen tuulet puhaltavat, ja pääset toteuttamaan suunnitelmiasi raikkaasti ja täydellä innolla. Laita raha poikimaan

 

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Anna periksi äläkä kiinnitä liikaa huomiota pikku seikkoihin. Turhantarkkuutesi voi johtaa turhiin eripuriin. Kesä on sinun, joten pidä mielesi avoimena.

Työ: Varo antamasta tunteiden vaikuttaa liikaa työntekoosi, sillä rakkaus ja työ eivät ole se otollisin yhdistelmä. Jos et vielä ole lomalla, saat nauttia onnistumisen ilosta.

Raha: Mielesi halajaa ”kaikkea kivaa”, mutta nyt kannattaa pitää järki mukana hankinnoissa

 

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Vastoinkäymiset seuraavat toisiaan, ja olet tuskastunut niiden suuruudesta. Anna kumppanillesi se mikä hänelle kuuluu, äläkä kiukuttele joka asiasta.

Työ: Yritä hillitä intoasi, sillä vauhtisokeus uhkaa kaataa muuten niin mainion vireesi. Jos et häslää, saat enemmän aikaiseksi.

Raha: Riskisijoituksesi aiheuttivat harmaita hiuksia koronakeväällä, mutta jos olet osannut edetä maltilla, ne alkavat poikia tulosta.

 

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Tutkipa aikaansaannoksiasi, ja tee oikeat johtopäätökset: syy ei aina ole ”siinä toisessa” vaan useimmiten sinussa. Sitä ei ole helppo myöntää, mutta yritä edes.

Työ: Stressi uhkaa kaataa sinut, jos et osaa hellittää. Saat välttämättömät tehtävät hoidettua rutiinilla, mutta älä yritä päteä joka paikassa.

Raha: Avokätisyytesi aiheuttaa hankalia tilanteita, joten pidä pussinsuutasi tiukemmalla. Pärjäät hyvin, jos hieman harkitset rahankäyttöäsi.

 

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Eteesi tupsahtaa tilaisuus päästä nauttimaan lemmenelämästä. Älä heti sano ei, vaan katso mihin virta venettä vie. Ei sinulla ole kiirettä, kaikesta huolimatta.

Työ: Suunnittele paperilla mihin kaikkeen pystyt ja ehdit, mihin haluaisit ehtiä ja minkä voit siirtää syksymmälle. Näin helpotat elämääsi.

Raha: Rahahanasi vuotavat, ja tiedät sen itsekin. Et voi etkä pysty tuhlaamaan kaikkeen mihin haluaisit. Järkevät sijoitukset silti kannattavat.

 

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Vuorovaikutus on jakson punainen lanka! Saat juuri sen, minkä olet valmis antamaan. Se vaatii kompromisseja, yllätyitkö?

Työ: Nyt olisi hetki lomailla, edes pidennetty viikonloppu, jos suinkin pystyt. Voimasi ovat sen verran vähissä, että suureen et voi ryhtyä.

Raha: Yllättävä meno horjuttaa talouttasi, mutta saat sen balanssiin pienillä kuvioilla: siirrät ostosta tuonnemmaksi tai hankit halvemman. Pientä suunnittelua se kyllä vaatii.

 

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Nyt ei ole aika järjelle vaan tunteille. Anna niiden viedä, niin pääset nauttimaan valoisista kesäöistä romantiikkaa pursuten. Kaikella on aikansa, saatpa nähdä.

Työ: Sitkeytesi palkitaan, saat projektisi kunnialla päätökseen ja pääset lomailemaan mieli virkeänä. Sitten saat aloittaa puhtaalta pöydältä.

Raha: Varo pikaisia johtopäätöksiä, sillä tällä jaksolla kannattaa uhrata muutama ylimääräinen minuutti valuutta-asioiden pohtimiseen.

 

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Haluaisitko lähteä omille teillesi? Mietipä nyt kerran vielä, sillä jos muistat historiaasi, ei siitä ole koskaan seurannut sitä mitä odotit.

Työ: Eteesi osuu kiinnostava tarjous, mitä kannattaa heti miettiä. Älä tee päätöstä siitä ennen kuin olet tutkinut sen riittävän perusteellisesti.

Raha: Älä sorru vauhtisokeuteen, sillä rahojen riittäminen ei ole vahvimpia puoliasi. Järkevillä hankinnoilla hankit itsellesi lisää aikaa.

 

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Sinun rakkauden aikasi alkaa nyt! Pääset nauttimaan romantiikasta, jos olet valmis etkä suotta tähyile kauemmaksi. Onni on lähelläsi, huomaathan!

Työ: Räväytä osaamisesi peliin, niin yllätät sekä itsesi että koko työporukkasi. Lopputulos ei voi olla huono. Vaikutukset ulottuvat pitkälle.

Raha: Kun laitoit hieman sivuun silloin, kun meni todella lujaa, pystyt nyt käyttämään säästöjäsi selvitäksesi. Eihän se niin vaikeaa ollut?

 

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Uusi tuttavuus vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta ole silti hieman varuillasi. Ovatko hänen motiivinsa oikeita? Pystyt kyllä erottamaan falskin ja huijarin.

Työ: Olet ottamassa riskin, jonka seuraukset näyttävät olevan pienen usvan takana. Juuri siksi sitä riskiksi kutsutaankin. Harkitse kaikki tilanteet huolella.

Raha: Luksukseen ei ole mahdollisuutta, mutta onko tarvettakaan. Selviät jaksosta ilman suuria huolia.

 

 

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!