Seiskan horoskooppi 26.11.-2.12.2020

Uutiset | 26.11.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: On aika tunnistaa ja tunnustaa omat heikkoudet ja vahvuudet. Rakkauden polku on hieman haasteellinen, ja se vaatii sinun täyttä panostustasi. Älä turvaudu vain kumppanisi aktiivisuuteen.
Työ: Yhteistyön tekeminen on avainasemassa, kun oma vireesi on hieman alamaissa. Yritä tutkailla uusia näkökulmia.
Raha: Välillä sataa ja välillä paistaa. Niin käy näinkin lyhyessä ajassa kuin tämä jakso. Hyväksy haasteet, ja tartu toimeen.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Härkä ei sitoudu helposti, mutta sitten kun sitoutuu, tekee sen täysillä. Vaikka vireesi on vähän hiipumassa, pystyt nauttimaan romanttisista illoista kynttilän valossa.
Työ: Tutki kaikkia käsiesi taitoja, niin huomaat, että saat paljon aikaan pienellä vaivalla. Osallistuta koko työporukkasi, jotta hyöty on mahdollisimman suuri.
Raha: Viikonvaihde tuo mukanaan jonkin positiivisen yllätyksen. Ei sillä silti rikastumaan pääse.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Sinua eivät tahdo lemmenleikit kiinnostaa, mutta piristävän poikkeuksen tekee viikonloppu. Sytytä kynttilä, ota rakkaasi kainaloon ja nauti!
Työ: Hiljalleen koheneva työvireesi antaa mahdollisuuden suunnitella myös tulevaa. Älä kuitenkaan tee liian radikaaleja muutoksia.
Raha: Yllättävä menoerä vaikeuttaa talouskuvioitasi, eli joudut puurtamaan ja näkemään hieman vaivaa. Punnitse kaikki vaihtoehdot!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Muuttuvat mielialat aiheuttavat kumppanillesi vaikeuksia ymmärtää mielihalujasi. Osoita mielipiteesi selvemmin, siitä on iloa teille kummallekin.
Työ: Herkät vaiheet kehitystyössäsi vaikuttavat kiinnostavilta, mutta kannatta pohtia plussia ja miinuksia tavallista tarkemmin.
Raha: Pitkään jatkunut myötätuuli vaihtuu hiljakseen vastaiseksi, mikä aiheuttaa haasteita selviytyä velvoitteistasi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Niele ylpeytesi ja anna periksi asioissa, jotka eivät ole sinulle kovin tärkeitä. Sinkkuna eläville tämä alkaa olla hyvää metsästysaikaa. Lähde radalle!
Työ: Vastoinkäymiset eivät hetkauta plusmerkkistä kokonaiskuvaa Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee, olkoon jakson mottosi.
Raha: Väistöliikkeesi on onnistunut, ja sait vältettyä pahimmat karikot. Nyt ei muuta kuin kohti uusia haasteita, eli laita raha poikimaan.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Mielenliikkeesi ovat niin monimutkaisia, ettet tahdo itsekään pysyä niissä mukana, saati sitten kumppanisi. Saat niistä helpompia, kun et ”suunnittele tunteitasi”.
Työ: Sinulta kysytään malttia, sillä asioilla on taipumus kasaantua. Hosuminen ei nyt auta, vaan pura sumasi yksi tehtävä kerrallaan.
Raha: Pitkään jatkunut loistava vire alkaa hiipua. Onneksi olet tehnyt tulevaan tähtääviä suojaustoimia.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Valitse vaihtoehdoista se, jonka tiedät miellyttävän, enkä tarkoita henkilöitä. Et voi olla pelkästään ottavana osapuolena.
Työ: Merkurius, tuo älyn planeetta, on merkissäsi, mikä tarkoittaa myötätuulta suunnitelmillesi ja niiden toteutumiselle. Alapa toteuttaa projektejasi.
Raha: Älä laita kaikkia munia samaan koriin, sillä yleiset heilahdukset ovat suuria. Hajauttamalla sijoituksesi saat paremman tuloksen.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Viiletät rakkauden aallonharjalla, joten kaikki, mitä uskallat toivoa, onnistuu. Saat toteuttaa villeimmätkin haaveesi ilman huolen häivää.
Työ: Älä tee jaksostasi vaikeampaa kuin se on. On täysin normaalia, että kaikki ei suju niin kuin haluaa.
Raha: Sulje rahahanat varsinkin heräteostoksilta, sillä jakso ei nyt suosi suuria ailahteluja. Tämä on ihan kelpo jakso, kunhan hieman pidät silmällä saldoasi.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Viikon synttärisankarit ovat elementissään: rauha ja rakkaus suorastaan hehkuvat tähtitaivaallasi. Pidä silmällä terveyttäsi. Vaara vaanii siinä, jos on vaaniakseen.
Työ: Voimasi ovat tallella, mistä on hyvänä merkkinä kulunut viikko. Siirryt uuteen pienemmällä tahdilla, mutta siitä ei kannata huolestua.
Raha: Vaikeat kuviot haastavat mielikuvituksesi, mutta yritä liikkua olemassa olevissa rajoissa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Mielikuvitus ei ole vahvimpia puoliasi, ja realistinen minäsi toisinaan häiritsee rakkauselämää. Yritä astua ulos mukavuusalueeltasi, saatat yllättyä.
Työ: Vauhtisi on hurjaa, eivätkä kaikki työkaverisi tahdo pysyä perässä. Ota siis askel taaksepäin, ja paina hieman jarrua. 
Raha: Olet vihdoin saamassa talouttasi tasapainoon pitkän heilahtelukauden jälkeen. Pidä huomiosi riskittömissä sijoituksissa.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Laita rukkaset naulaan ja odota aikaa parempaa, sillä sinun parhaat jaksot ovat reippaasti edessäpäin. Älä haikaile sellaista, mitä ei koskaan ollutkaan.
Työ: Rakkauden sijaan keskitä mielenkiintosi työelämään, sillä siellä tapahtuu paljon, johon voit hyvin osallistua ja antaa merkittävän lisän onnistumiseen.
Raha: Kun tarpeeksi takoo päätään seinään, huomaa, että on helpompiakin tapoja toimia. Huomaatko?

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Kalat on romanttinen merkki, joten näytä nyt kumppanillesi, kuinka romanttiseksi halutessasi pystyt. Saat vastakaikua, joka yllättää sinutkin.
Työ: Alat suunnata kohti sydänkaamosta, mikä aiheuttaa välillä pientä hoppua. Muista, että kaikkea ei tarvitse saada valmiiksi tänään.
Raha: Raha on käyttöä varten, lauletaan laulussa, mutta sinun kannattaa miettiä hieman tulevaisuuttakin. Kaikki aikanaan…

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!