Uutiset

Seiskan horoskooppi 24.-30.9.2020

24.09.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Joudut maksaan virheestä, jonka rakkaasi on tehnyt. Olet kiukkuinen syystä. Kumman valitset tällä viikolla: itsesi vai rakkauden pelastamisen? Kumpikaan valinta ei ole automaattisesti hyvä tai huono.
Työ: Jos rynnit liikaa, masennut, kun jälkeä ei synny. Myös rakkaushuolet verottavat jaksamistasi tällä viikolla.
Raha: Riskit kannattaa ottaa heti, ja sitten pistää tilikirjat kiinni. Ensi viikolla asiat pikemmin selviävät kuin syttyvät, siksi tämä järjestys.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Härkänä olet tottunut ottamaan taakkoja kantaaksesi, mutta nyt olet arassa paikassa, ja saatat väsyä. Suojaa sydäntäsi.
Työ: Palkintoja ei ole luvassa tällä viikolla. Mutta kuten aikuisena tiedät, se ei tarkoita tämän viikon puurtamisen olevan turhaa. Nyt pitkäjänteisyyttä!
Raha: Jos nopeita tuottoja haluat, on syytä tietää, mitä tekee. Näen halun, mutta en edellytyksiä investoinneille.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Rohkaisen rakastamaan varastoon. Merkkisi ovat kaikin puolin kunnossa. Tällaisina ne eivät kuitenkaan loputtomasti säily.
Työ: Jokin vastakkainasettelu tai joidenkin mielestä jopa sota pitää nyt vain lopettaa. Älä ole typerys, vaan kanna vastuusi. Rakenna, älä revi.
Raha: Keskity säästämään, kun huomaat välittömän uhkan. Älä missään tapauksessa jää seisoskelemaan tumput suorina.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Hyvää on tulossa, ja vielä parempaakin. Usko rakkauteen, älä anna heilahtelun viedä uskoasi, vaikka tunnelma vaihtelee.
Työ: Jakson alku on helpompi, ja loppua kohti tilanne muuttuu raskaammaksi. Kynnä vaikka pohjamutaa, jos niikseen on.
Raha: Taloutesi pitkä aikaväli pitäisi olla kunnossa, mutta tähän viikkoon liittyy voimakasta värinää, joka voi vähän lompakkoakin nyrjäyttää.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Syksyn tulo tuntuu hormoneissasi, ja pelkäät ihan jo nukkuvasi, vaikka oletkin levoton. Pääset tästä kuitenkin yli.
Työ: Kauppaa työkseen tekevät, nyt oikea tie on tarjous ja vastatarjous, siis ihan oikea sovittelu ja vahva tahto tehdä sopimus.
Raha: Ei voi olla huonompaa hetkeä shoppailla tai nautiskella. Nyt ei ole varaa ohentaa luottokorttia, vaan tarvitset kaiken, mitä sinulla on.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Saat varautua haavoihin, kun rakkaus antaa ja nyt enemmänkin ottaa. Olit toivonut jotain, mitä ei ole olemassa, ja paljastus on edessä.
Työ: Saat puurtaa taas täysillä. Tämä viikko on hellä heille, jotka tarttuvat toimeen, vaikka se ei helppoa olekaan.
Raha: Väärän valinnan mukainen lasku tulee postiluukustasi. Katse syvälle itseesi. Sinulla on keinot korjata taloutesi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Uusi alku vanhan ihmisen kanssa. Kyse ei ehkä ole rakkaudesta vaan ystävyydestä tai etääntyneestä sukulaisesta.
Työ: Johtajuutesi ei ole ihan sillä tasolla kuin kuvittelet, ja siksi ympärilläsi on ärtyneitä tovereita. Nopeasti: arvioi tilanne ja pyydä palautetta.
Raha: Tehdyt liian hitaat liikkeet kostautuvat, ja alat ajautua pankkitilin viettäville penkereille. Varovaisuus voi vielä auttaa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Skorpionin paras puoli ei epäitsekäs heittäytyminen, mutta vakuutan: se olisi nyt tiesi ulos syntyneistä sotkuista.
Työ: Olet liian varovainen, ja saatat työntää asiakkaan tai esimiehen etäämmlle, vaikka sinun pitäisi synnyttää luottamusta.
Raha: Käytä ansaitsemasi setelit niin järkevästi kuin osaat. Nyt on oikea hetki varoa valuutan kylvämistä. Vaihda ostoksissa setelibudjetti kolikkosummiin. Säästä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Ympärilläsi tunnetaan pelkoa. Et ehkä ole tehnyt itse väärin, mutta jokin kommunikaatio-ongelma on syntynyt. 
Työ: Viikko tuo onnistumisen, jonka kaltainen tekee sinulle nyt todella hyvää. Olet näkevä, ettet ole turhaan kuluttanut voimiasi.
Raha: Rahasadetta ei ole luvassa, mutta voit ottaa rennosti. Tai ainakaan älä stressaa turhaan, keskity muuhun kuin rahaan.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: En neuvoisi odottamaan suuria, vaikka olet halunnut kohdata erään jo pitkään. Voisit tyytyä jo nyt lähelläsi oleviin.
Työ: Tarvitset jokaisen sinulle myötämielisen ystävän selvitäksesi yllätyksistä. Joudut pyytämään luottoa ja apua.
Raha: Tilille katsoessasi saatat hurmaantua. Tehty työ kantaa tulosta. Koeta silti olla järkevä, jotta tilanne säilyy helppona.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Nyt sinun avuksesi tarjotaan ympärillesi säteilevää hyvää tahtoa, huumoria ja ymmärrystä. Ole sen arvoinen, ja rakenna yhteistä hyvää.
Työ: Kun epäonni kamppaa, jaksat hetken painaa uusin voimin, mutta sitten annat periksi. Miksi? Perään-antamattomuus on juuri oikea tapa pimeällä kaudella.
Raha: Haikailet menneitä, mutta älä tee symboliostoksia, vaan osta tämän hetken tarpeita varten.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Nyt löydät onnen itseksesi. Kirjoita tai ajattele hyvää, mutta älä mene nyt liian lähelle.
Työ: Ilmaisia lounaitahan ei ollut. Jos siis sinun tai tiimisei eteen kannetaan upea ehdotus, tutki se tarkkaan.
Raha: Pienet ilot? Niitä totta kai tekisi aina mieli. Varaa on, mutta sinä et ole kalana kaikkein hillityin persoona. Siis tarkkuutta summissa!

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!