Uutiset

Seiskan horoskooppi 22.-28.10.2020

22.10.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Lemmenliekkisi palaa hieman kituliaalla liekillä, mutta palaa kuitenkin. Puhaltakaa kumppanisi kanssa yhteen hiileen, niin saatatte yllättyä.
Työ: Voimasi ovat ehtymässä, joten olisi oiva hetki ottaa hieman etäisyyttä työelämään ja levätä. Levätä tarkoittaa, ettet sitten häärää kaikkea muuta, kuten pihatöitä…
Raha: Ohjaa rahavirtasi oikeille uomille. Tiedät hyvin kuinka se tehdään, kyse on vain siitä, viitsitkö.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Syksy on pitkä ja harmaa, mutta härän lemmenvire on silti huipussaan. Ei uskoisi sinua kevään lapseksi. Käytä mielikuvitustasi, niin saat todella nauttia.
Työ: Hieman alavireistä on työmotivaatiosi, joten yritä selvitä velvoitteistasi vähimmällä mahdollisella vaivalla.
Raha: Et voi vain tarkkailla tapahtumia, vaan sinun täytyy osallistua enemmän. Vain sillä lailla saat aikaan positiivisen lopputuleman.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Elämässäsi on sykettä mutta myös rosoa ja virheitä. Älä suotta pelkää niitä, vaan luota kumppanisi pitkämielisyyteen.
Työ: Perehdy tarkemmin tulevaisuuden suunnitelmiin, sillä et ole mikään visionääri. Joudut puurtamaan, vaikka mielesi kaipaisi vapautta. Älä hosu!
Raha: Käytät saldoasi hieman harkitsemattomasti, mikä aiheuttaa ikäviä vastareaktioita. Pidä ostokset minimissä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Etsit miinoja tieltäsi, vaikka vaistosi sanoo, ettei niitä löydy. Älä siis uhraa suotta aikaasi niin turhaan. Tiedät hyvin, ettei aina voi olla sunnuntai.
Työ: Selviydyt tehtävistäsi kevyesti, mutta suuria suunnitelmia ei kannata toteuttaa. Riskit mahdolliseen hyötyyn nähden ovat liian suuret.
Raha: Keksit hyvän keinon, jolla valuuttavirtasi kääntyy positiiviseksi pitkäksi aikaa – pidemmäksi kuin vain tämä jakso.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Sielusi kaipaa ravintoa, jota onkin saatavilla yllin kyllin. Ota kumppanisi mukaan, niin saatte yhdessä nauttia syksyn romantiikasta kynttilän valossa.
Työ: Juuri kun luulit päässeesi yhdestä ongelmasta, syliisi tupsahtaa seuraava. Älä panikoidu, vaan laita asiat järjestykseen.
Raha: Olet saanut nauttia myötätuulesta jo jonkin aikaa, mutta nyt on viimeistään aika varautua tulevaan.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Vaikka rakkauden planeetta Venus on siirtymässä merkkiisi, on edessäsi haasteelliset ajat. Tämä jakso vielä sujuu, mutta jatko on niin vaikea, että on kiintoisaa nähdä, miten Sievi ensi viikolla ottaa tähän kantaa.
Työ: Hoidat hommasi kevyesti ilman hötkyilyä. 
Raha: Hyvin menee, mutta olet menossa kohti vielä parempaa, joten laita raha poikimaan.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Siirtyminen vaa’asta skorpionin aikaan aiheuttaa sinulle tavallista enemmän vaikeuksia. Tässä taitekohdassa syntyneet selviävät helpommalla.
Työ: Voimasi ovat kerrassaan nollassa, joten jos suinkin pystyt, huilaa ja kerää voimia, sillä syksy on vielä pitkä.
Raha: Valuutta-asioihin sinun ei tarvitse juuri puuttua, sillä sijoituksesi poikivat ja voit seurata vierestä. Hyvin menee, mutta menköön.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Hoida lähimmäissuhteesi huolella, sillä mielesi muutoksia on vaikea seurata. Jätä vähemmälle huomiolle muut, ja keskity rakkauteen.
Työ: Kummallinen puuska saa sinut tekemään yllättäviä siirtoja, joilla voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia. Luota itseesi ja toteuta suunnitelmasi.
Raha: Vaikeus on siinä, kehen voit luottaa ja kehen et. Periaatteessa et tarvitse ketään sanomaan, kuinka toimia, sillä osaat kyllä itsekin.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Mene eteenpäin voimiesi ja terveytesi mukaan, ei väkisin eikä väsyttämällä. Jakso ei ole paras mahdollinen, mutta saat rakkautta, jos osaat myös antaa.
Työ: Liikaa epäselviä kysymyksiä, liikaa arvailua ja liikaa oletuksia. Selvitä faktat mielipiteistä ja tee vasta sen jälkeen päätökset.
Raha: Rahapäätöksiä harvoin kannattaa tehdä tunne edellä, ja joudut huomaamaan sen jälleen kerran.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Ota rennommin, ja unohda pykälät, kun puhutaan rakkaudesta ja tunteista. Sinulla on taipumus tehdä kaikesta turhan monimutkaista. Usko kumppaniasi!
Työ: Osallistumisen määrä laskee tahdostasi huolimatta. Tunne rajallisuutesi ja tiedosta, että sinun ei tarvitse osata kaikkea.
Raha: Pitkä ja loiva alamäki tekee hallaa suunnitelmillesi. Joudut panostamaan saldosi kestävyyteen.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Haluaisit matkata yhdessä kumppanisi kanssa, niin kuuluukin. Älä anna peloillesi valtaa, vaan  toteuttakaa haaveenne yhdessä.
Työ: Väärinkäsitykset ja kuvitelmat uhkaavat ottaa vallan, ja sitä vastaan sinun kannattaa tosissaan taistella. Ei asiat niin huonosti ole kuin ensi silmäyksellä näyttää.
Raha: Rahamaailmakin voi olla kiva, jos osaa tehdä oikeat siirrot oikeaan aikaan. Sinulla on tämä taito – käytä sitä!

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Yritä keskittyä parisuhteeseen enemmän ja antaa tilaa myös kumppanillesi, niin jakso on ihan kelvollinen. Lemmenroihua ei silti kannata odottaa.
Työ: Voit katsoa totuutta suoraan silmiin ja selkä suorana, sillä tiedät mitä osaat ja mihin pystyt. Olet kukkona tunkiolla ja täysin aiheesta.
Raha: Pidä tietosi ominasi, sillä vaikka tämä jakso sujuu vielä kivuttomasti, on uhkana lähituleva. Sen sujuminen on sinusta kiinni.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!