Seiskan horoskooppi 21.-27.1.2021

Uutiset | 21.01.2021 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Ristiriitainen tilanne. Toisaalta asiat sujuvat, toisaalta huomiotasi kaivataan muualla. Saatat herättää mustasukkaisuutta.
Työ: Hieno juttu, kun sujuu. Katsele silti myös kokonaiskuvaa töissä, älä puunaa vain omaa pilttuutasi, jos muualla on sontaista.
Raha: Ehdoton stoppi törsäykselle. Sinulla pitäisi jo olla teoriassa kaikkea, mutta rahaa ei, eikä sitä tule lisää. Iso maksu voi odottaa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: On vielä liian aikaista millekään kevät-ennakolle. Hurjapäiset ratkaisut houkuttavat, mutta edessä voi olla kylmiä kokemuksia.
Työ: Varaa energiasi muuhun. Töissä on kaikki hyvin, mutta viikko voi muutoin olla hengästyttävä.
Raha: Säästäväistä ja tunnollista härkää palkitaan: negatiiviset yllätykset saat hoidettua. Joka tapauksessa viikko päättyy samoihin saldoihin, joista aloitit.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Kaikki, mikä tapahtuu jossain pöydän pinnan alla, on kaksosista aina kiehtovaa, mutta rakkaudessa se on väärin. Varo, ettei tule itku pitkästä ilosta.
Työ: Haluaisit lintsailla tai säätää, mutta siihen ei ole syytä, ja seuraukset olisivat ikävät. Tekemisesi kyllä nimittäin tunnetaan.
Raha: Tarjottu illallinen, kummilapselle ostettu lahja... Huomaat valitettavasti pian, että tili tyhjenee, jos sitä käyttää koko ajan.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: On syytä tarkkailla ympäristöään. Jotain on vialla, tai kaikki ei ole aivan miltä näyttää. Älä silti kaikkia epäile. Kyse voi olla vaikka valkoisesta pikku valheesta.
Työ: Tunnet väsymystä, ja kyse ei valitettavasti ole vain unisuudesta. Nyt kannattaa kokeilla kaikkea uutta.
Raha: Useampikin kuin sinä itse on nyt riippuvainen talouspäätöksistäsi. Katso, mihin kaikkeen isot asiat vaikuttavat, ja harkitse vastuullisesti, sillä viikko on vaikea.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Valon voi katsoa lopulta voittaneen, lisäksi nouseva täysi kuu perinteisesti voimistaa varsinkin Venuksen vaikutusta. On hyvä viikko tehdä lemmen töitä.
Työ: Rutiineilla pärjää pitkälle, eikä mitään uhkia ole tähdissä näkyvissä. Voit siis jopa hieman rentoilla, jos haluat.
Raha: Seteleitä tulevat päivät eivät tuo yhtään lisää, keli on sikäli kuiva.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Nyt kannattaa katsoa todella tarkkaan ja putsata omat linssit kaikista oletuksista. Viikon uhkana on, että et hahmota muiden tunteita oikein.
Työ: Kannattaa huomata, että ympärilläsi on ärtymystä. Neitsyt kyllä pärjää diplomatialla, eikä syy ole sinussa.
Raha: Onko jokin maksu hoitamatta? Uhkana tällä jaksolla on saada ylimääräisiä menoja. Koeta varautua.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Olet halunnut tehdä jotain salassa, mutta viikko tuo valoa sinne, minne et haluaisi.
Työ: Kaikki tehtävät ja askareet, jotka eivät liity ansioon, ovat nyt helpoimmillaan. Ansiotöiden suhteen kyllä pitää olla tarkkana.
Raha: Vaaoille ei näytä tulevan myöskään lisää rahaa, pikemmin päin vastoin. Näen silti mahdollisuuksia hyviin hankintoihin. Tarkkaile hintoja!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Eettisesti ei ole oikein tehdä ohareita tai koukata toisen ohi, mutta sellainen tilaisuus tulee, jos olet halunnut jonkun huomion.
Työ: Hoida sivuasiat kuntoon, eli nuku, syö, liiku ja tiedä, mitä sinulta odotetaan. Jakso näyttää nimittäin virheen mahdollisuuksia keskittymättömille.
Raha: Tämän jakson trendistä poiketen sinulla on hieman helpompaa kuin muilla. Saatat olla kateuden kohde.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Sinulla on lihallisia tarpeita, ja sehän on aivan hieno juttu! Saat kuitenkin luultavasti torjunnan. Älä silti häpeä, olet ollut rehellinen.
Työ: Olisi hyvä, jos suinkin voisit tehdä tehtäviä tiimissä tai suorassa kontaktissa ihmisten kanssa. Älä kuitenkaan vaaranna muiden terveyttä.
Raha: Pahin myllytys ja rahareikien paikkaaminen päättyy tai on ainakin päättymässä pian. Valitettavasti lisätuloja ei näy.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Malta odottaa. Jos sinusta halutaan jotain, sinut kyllä huomataan tällä viikolla, mutta yksipuolisesti ei rakkaudessa voi edetä.
Työ: Voit ottaa aggressiivisemman roolin ja viedä asioita eteenpäin. Kauriiden ympäriltä voi nyt olla johtajuus hukassa.
Raha: Jos on välttämättömiä menoja, voinet hoitaa ne surutta, mutta mihinkään ylimääräiseen en tällä viikolla neuvoisi eurojasi laittamaan.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Aiemmin alkanut hyvä kontakti – ystävyys vai rakkaus? – on vaarassa. Jos riita alkaa, rauhoita se heti.
Työ: Myös töissä kannattaa nyt olla tarkkana. Ympärilläsi tapahtuu, eikä sinua ole otettu mukaan. Toimi silti rauhaa rakentaen.
Raha: Vanhat velat voivat painaa, mutta maksa vain. Pieni penninvenytys kyllä palkitaan, eikä tilanne ole pysyvä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Osaat jälleen osoittaa hänelle huomiota juuri oikealla tavalla ja saat hänet kehräämään. Vailla romanssia olevien kalojen viikko on rauhallinen.
Työ: Huitelet tuonne ja tänne. Katsopa peiliin ja kertaa, mitä sinulta odotetaan. Luovuus on ok, haahuilu on nyt väärä veto.
Raha: Älä missään nimessä tuhlaa. Voit osoittaa hyvää tahtoa muulla kuin lahjoilla. Olet siinä myöskin lahjakkaampi!

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!