Uutiset

Seiskan horoskooppi 20.-26.8.2020

20.08.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Rakkauselämäsi on alamaissa. Joudut keskittämään siihen enemmän voimiasi kuin tahtoisit. Muista, että sateen jälkeen tulee pouta, eli hieman kärsivällisyyttä!
Työ: Vierailu vieraalla työpaikalla antaa uutta intoa ja potkua työelämääsi. Jos pystyt, niin vältä etätyötä tällä jaksolla. Olet työpaikkasi keskipiste!
Raha: Viime ajat ovat olleet sinulle suotuisia, ja sama trendi näyttäisi jatkuvan edelleen. Pistä raha poikimaan, kun sinulla on siihen taito.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Pure hammasta, sillä intosi lemmenleikkeihin hiipuu kesän hiipumisen myötä. Sinkkuhärkien ei kannata enää tälle kesälle haaveilla romanssista.
Työ: Vaikeudet on tehty voitettaviksi, ja sinnikkyydelläsi saatkin jälleen työsi pelittämään niin kuin pitää.
Raha: Viikonloppu on vielä kelvollinen, mutta sitten alkaa pieni alamäki, jolloin kannattaa välttää suuria ostoksia.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Älä leiki tunteillasi, sillä siinä voi polttaa näppinsä. Olet oman onnesi herra/rouva, joten niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.
Työ: Lievä alavireesi alkaa olla voitettu kanta, ja pystyt jälleen suoriutumaan tehtävistäsi niin kuin yleensä. Hyvä jakso!
Raha: Viikonvaihde näyttää hyvältä, mutta sitten alkaa hieman hyytyä. Parasta olisi varautua pahimpaan, vaikkei viikkosi aivan katastrofilta näytäkään.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Pään sisällä tapahtuu kaikki mitä tällä viikolla on tapahtuakseen. Toisin sanoen, jos ei mielenkiintosi riitä romantiikkaan, ei sitä myöskään ole ja päinvastoin.
Työ: Työsi kantaa hedelmää, ja pystyt olemaan hyvänä esimerkkinä työpaikallasi. Älä anna vauhtisokeuden vaikeuttaa työtäsi.
Raha: Olet menossa hissukseen kohti parempia aikoja, joten voit alkaa vähitellen löysentää kukkaron nyörejä.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kuljet hieman kuin ”vanhoilla vihreillä”, eli niin sanotusti sallitun rajamailla. Jätä flirttailut vähemmälle, sillä ne voidaan tulkita täysin väärin.
Työ: Saat oivalluksen, jolla helpotat työtaakkaasi. Kun taakkasi kevenee, niin älä haali tilalle uusia hommia, vaan relaa ja rentoudu.
Raha: Saldosi on syöty hiljaa mutta varmasti, joten nyt on viimeistään aika havahtua ja pistää luottokortti hetkeksi hyllylle.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Kesä on ollut sinulle vaikeaa aikaa, mutta onneksesi nyt alkaa helpottaa ja pääset nauttimaan pimenevien iltojen romantiikasta. Ota niistä kaikki irti!
Työ: Varsin epävakaalta näyttää, vaikka saat kyllä jotain aikaankin. Keskitä voimasi omiin tehtäviisi, niin jaksosta tulee aivan kelvollinen.
Raha: Tämän jakson jos jaksat sinnitellä, niin alkaa sinunkin talouselämässäsi nousuvaihe. Tarvitset malttita, löytyykö sitä?

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Tämä viikko kannattaa keskittää omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Muista, ettei sitä kukaan tee puolestasi! Sinkkujen on aika alkaa tiirailla ympärilleen!
Työ: Hyvin lähtenyt jakso lässähtää pahasti. Teet jonkin harmillisen siirron, mitä joutuu paikkaamaan koko lähipiirisi. 
Raha: Maltti on ollut valttia, ja pystyt hiljalleen relaamaan ilman jatkuvaa tarkkailua. Vielä ei kuitenkaan ole aika suurostoksille!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Jakso näyttää aika keskinkertaiselta. Ei suuria riemunkiljahduksia, mutta ei myöskään itkun paikkoja. Anna mennä, vaikka tasaisuus tuntuukin tylstältä.
Työ: Uudet asiat harmittavat ja tekevät muuten letkeästä jaksosta haasteellisen. Tee tarvittavat pienet korjausliikkeet huomaamattomasti.
Raha: Avaa verhot ja näe maailma uusin silmin, sillä talouteesi kuuluu enemmän kuin olet ajatellut. Voit nauttia huoletta.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle. Pitkään jatkunut alakulo antaa piristymisen merkkejä, joten älä jää vellomaan itsesääliin vaan lähde radalle.
Työ: Lomailevien jouskareiden kannattaa tehdä kotihommia, sillä näin hyvää ksoa ei kannata tuhlata joutenoloon.
Raha: Vaikeat kuviot vauhdittavat jaksoasi ja saa aikaan harmaita hiuksia. Yritä pitää ajatukset kasassa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jos viime viikkosi oli haasteellinen, niin tällä jaksolla saat ulkopuolista apua, mikä antaa todisteen siitä, että sinusta välitetään. Ota apu vastaan!
Työ: Älä luovuta, vaikka vaikeuksia eteesi tuleekin. Ei aina voi olla myötätuuli, joten koeta selviytyä ja muista yhteistyö!
Raha: Tyhjästä on paha nyhjästä, joten älä kuvittele selviytyväsi tästä jaksosta ilman huolia. Laske saldosi kahteen kertaan.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Ota rakkaasi kanssa parisuhdepäivä, ja tehkää jotain uutta ja erikoista. Saat tuntea rakkauden uudesta vinkkelistä.
Työ: Reilu myötätuuli ei kasaa paineita työviikkoosi. Selviät tehtävistäsi helposti ja rutiinilla. Kerrassaan hyvä jakso!
Raha: Vaikka vakautta ei olekaan ilmassa, pystyt kokemuksellasi selvittämään eteesi tulevat karikot kevyesti.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tasainen noususuhdanne on lemmenelämässäsi vallitseva trendi. Pystyt ottamaan osaa uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin. Nauti elämästäsi!
Työ: Pystyt antamaan työyhteisöllesi paljon, jos vain haluat. Älä anna pienten henkilökohtaisten eripurien tulla tiellesi.
Raha: Kohtalaisia vaikeuksia on edessäsi, ja joudut turvautumaan vararahastoosi. Varo sotkemasta ympyröitäsi!

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!