seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 20.-26.2.2020

20.02.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Jaksosi on kuin oodi uupumukselle: rakkaus ja romantiikka ovat kaukaisia käsitteitä. Et kuitenkaan koe aivan pohjakosketusta, jos et taistele välttämätöntä vastaan.
Työ: Unelmasi ovat työmaallasi hyvinkin realistisia, joten pienellä vaivalla saat paljon aikaiseksi. Seiso sanojesi takana!
Raha: Hurja lento siivittää valuuttavirtaasi, ja saat nauttia monista pienistä onnistumisista. 

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Tunteesi pistävät hanttiin, etkä tahdo päästä mielesi päälle niin kuin haluaisit. Saat romantiikasta pienen maistiaisen viikonloppuna. Miltä maistuu?
Työ: Vaikuttamismahdollisuutesi ovat rajalliset ja sitä myötä myös vireesi laimenee. Älä yritä liikoja, vaan tee huolella se mitä pitääkin.
Raha: Et ole rahajumalien suosiossa, minkä huomaatkin, kun tutkit saldoasi. Mihinkään ylimääräiseen ei nyt ole mahdollisuuksia.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Et ole aivan pohjalla, vaikka matalalla menetkin. Joudut antamaan periksi asioissa, jotka aiheuttavat sinulle mielipahaa. Odota parempia aikoja.
Työ: Lapsenmielisille mikään ei ole mahdotonta. Kun vapautat mielesi uusille kokemuksille, saat paljon aikaiseksi. Hyvä vaihe!
Raha: Vaihtelevaa on rahamaailmasi säätila. Onneksesi on myös huimia nousuja. Yksi niistä osuu alkuviikolle. Pistä raha poikimaan!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: On viimeisiä hetkiä nauttia täysillä romantiikasta vähään aikaan. Jos pääset viettämään lomaa, muista huolehtia terveydestäsi ja anna rakkaallesi aikaa.
Työ: Hyvä on vireesi, vaikka pieniä hankaluuksia onkin edessäsi. Tee välttämättömät liikkeet äläkä haahuile liian suurissa unelmissa.
Raha: Olet menossa kohti huippua, jolloin tämäkin jakso on mukavasti nousujohteinen. Voit laittaa hieman säästöönkin. 

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Elämä opettaa kenties turhankin rankasti, vaikka pieniä ilonpilkahduksiakin on näkyvissä. Ota vastaan mitä kumppanisi tarjoaa, niin saat myös nauttia.
Työ: Hiihtolomaa olisi hyvä päästä viettämään, sillä vireesi ei tahdo riittää edes välttämättömään. 
Raha: Hyvä jakso, jota hankaloittaa viikonloppuna jokin yllättävä ja haastava tilanne. Pistä pussinsuu tiukasti kiinni.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Älä oleta asioita, vaan ota selvää. Puhu enemmän ja luule vähemmän. Näillä opeilla uusi viikko tuo romantiikkaa enemmän kuin haluatkaan.
Työ: Vauhtisi on keskinkertaista, mikä on tässä vaiheessa ihan hyvin. Jos olet osannut levätä tarpeeksi, tästä tulee vauhdikas jakso.
Raha: Hurjat kuvitelmasi saavat melkoisen kolahduksen. Laita raha poikimaan, niin jaksostasi ei tule katastrofia. 

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Ole rohkea, ja uskalla sanoa rakkaallesi, mitä oikeasti ajattelet. Saat enemmän kuin joudut antamaan, joten nauti romantiikasta.
Työ: Kun teet oikeat johtopäätökset, saat työsi taas luistamaan. Joudut pohtimaan liikkeitäsi tavallista enemmän.
Raha: Mainio vire antaa mahdollisuuksia käyttää mielikuvitusta, mikä aiheuttaa pienen harhaluulon, että kaikki onnistuu mihin ryhdyt. 

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Pidä kielesi kurissa, sillä rakkaus ja ihmissuhteet eivät ole nyt vahvimmat alueesi. Rakkaasi aiheuttaa yllätyksen, joka voi säikäyttää, jos et pidä varaasi.
Työ: Huippujakso antaa mahdollisuuden tutustua myös uusiin tehtäviin. Muista, että tutustua voi, mutta kaikkeen ei tarvitse suostua.
Raha: Menet viikonloppuun hyvillä mielin, eikä sinun tarvitse huolehtia rahatilanteestasi liiaksi. Voit saada paljon, jos et sählää.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Olet viikon suuria vastaanottajia. Saat paljon eikä sinun tarvitse itse panostaa turhan paljon. Nauti saamastasi huomiosta.
Työ: Kerrassaan hurja vireesi saa aikaan sen, että olet uudistushaluinen – ehkä enemmän kuin on tarpeen. Pidä maltti mukanasi.
Raha: Tarkista saldosi, ja tee tarvittavat pienet korjausliikkeet harkitusti, niin selviät tästä jaksosta kuivin jaloin.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Pitkään jatkunut myötätuuli alkaa hiljalleen laantua. Kaipaat ihmissuhteilta uusiutumista, jota et ole kuitenkaan valmis itse toteuttamaan. Hankala tilanne.
Työ: Olisi hyvä, jos pystyisit lepäämään tällä jaksolla, sillä voimasi ovat ehtymässä. Tilanne on väliaikainen, joten älä huolestu liikoja.
Raha: Vaihtelevat valuuttakuviot aiheuttavat harmaita hiuksia. Et ole omimmillasi raha-asioissa, joten kysy neuvoa joltain kokeneemmalta.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Olet tilanteen kuningas/kuningatar, ja saat nauttia huomionosoituksista, joita satelee lähes joka puolelta. Ota ne vastaan ja pistä mieleesi, sillä huonon hetken tullen niistä voi olla korvaamaton apu.
Työ: Selviydyt tästä jaksosta ilman suuria murheita, mutta älä aloita mitään uutta ja isoa projektia.
Raha: Suuntasi on parempaan, mutta kuviosi ovat vaikeita. Tarvitset malttia.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Kun paljon antaa, niin jossain vaiheessa alkaa myös saada. Tulossa on nautinnollinen vaihe, jota kannattaa odottaa. Heittäydy rohkeasti mukaan.
Työ: Kun keräät voimia viikonlopun, alkaa uusi viikko hyvissä merkeissä. Avaa suusi ja kerro rohkeasti omat ideasi.
Raha: Vastoinkäymiset eivät kaada talouttasi, vaikkakin tekevät siitä haasteellista. Joudut miettimään rahaa enemmän kuin haluaisit.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Herkko Heimonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!