Uutiset

Seiskan horoskooppi 2.-8.1.2020

02.01.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Puhtisi on kulunut pyhinä, eikä paluu arkeen tunnu innostavalta. Siksi lemmenliekkisikin on hieman hiipunut. Kyllä pian muistuu mieleen, miten selvitään.
Työ: Töissäsi on hieman samanlainen klangi, vaikka periaatteessa virtaa riittääkin. Yritä aloittaa puhtaalta pöydältä, niin paluu arkeen ei ole niin hätkäyttävä.
Raha: Vuosi alkaa varsin kelvollisissa merkeissä. Hienoa aaltoliikettä on havaittavissa, mutta se ei kaada saldoasi miinukselle.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Nautit pimeän ajan hämärästä ja kaikesta, mitä sen suojissa voi puuhailla. Romantiikannälkäiselle härälle tämä on hyvä aika.
Työ: Joudut kohtaamaan jonkin ikävän yllätyksen, mikä hankaloittaa pahasti vuoden alkua. Selvitä se juurta jaksain, jotta pääset kohti parempia aikoja.
Raha: Rahatilanteesi on kerrassaan mainio, kun ottaa huomioon, minkälaiset ajat ovat takana. Pidä mielesi kirkkaana ja saldo mielessä!

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Siirryt uuteen vuoteen hieman sekavissa tunnelmissa, mutta saat hyvin pian kiinni punaisesta langasta. Vauhtisi kiihtyy ja saat nauttia romantiikasta mielin määrin.
Työ: Töissäsi on sekaannusta ja hämminkiä, jotka häiritsevät pahasti keskittymistäsi. Jakso päättyy varsin kurjissa tunnelmissa.
Raha: Tililläsi on katetta, vaikka pahimmat pelkosi eivät toteutuneetkaan. Laita nyt hieman säästöön pahan päivän varalle.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Huokaiset helpotuksesta, kun piinaviikot ovat vihdoin ohitse. Mielesi kokoamiseen menee hetki, mutta pääset pian nauttimaan rakkaudesta ja sen riemuista.
Työ: Vauhtisi on vakaata, ja saat aikaiseksi paljon, enemmän kuin tarvitseekaan. Älä päästä pirua istumaan olkapäällesi, sillä sinulla on vaikutusvaltaa.
Raha: Vuosi vaihtuu varsin tulisissa merkeissä, jolla on melkoisen haitallinen vaikutus tilisi saldoon. Laita nyt pussinsuu kiinni.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Hurmaat pelkällä läsnäolollasi ja saat enemmän kuin annat. Nauti tilanteesta nyt, kun tuulet ovat suotuisia. Poutasäätä ei kuitenkaan kestä ikuisesti.
Työ: Vaihtelevat tilanteet aiheuttavat hämmennystä, ja joudut korjaamaan sanomisiasi. Nyt ei ole kuitenkaan selittelyjen vaan tekojen aika.
Raha: Siirryt tälle jaksolle hieman alakuloisissa merkeissä, mutta mitä pidemmälle tämä etenee, sitä parempaan lentoon pääset.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Sinulla ei pitäisi olla hätää, jos et itse aiheuta kaaosta. Lemmenliekkisi roihuaa ihan näyttävästi, joten nauti äläkä häslää.
Työ: Vireesi on niin alamaissa, että se menee melkeinpä negatiivisen puolelle. Yritä huilata niin paljon kuin pystyt. Parempaa on kyllä luvassa, vaan ei aivan vielä.
Raha: Kun olet laittanut säästöön silloin, kun on mennyt hyvin, ei pientä alavirettäkään tarvitse säikkyä. Hoida vain velvollisuudet, niin hyvin menee.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Vuoden vaihde aiheutti harmaita hiuksia, mutta loppiaisena tuuli kääntyy jälleen myötäiseksi. Pääset nauttimaan romantiikan kiemuroista niin paljon kuin haluat.
Työ: Viikonvaihde tulee juuri oikeaan aikaan. Pieni irtiotto antaa uskoa ja voimia, joilla pärjäät pitkään.
Raha: Oletko ollut hieman leväperäinen raha-asioissasi, sillä varasi ovat ehtymässä? On aika tehdä tarvittavat korjausliikkeet nyt heti!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Kiukuttelusi aiheuttaa pahaa mieltä, ja saat vain syyttää itseäsi, jos romantiikka loistaa poissaolollaan. Kuuntele enemmän ja luule vähemmän, niin homma oikenee.
Työ: Olet painanut hommia ”niska limassa”, mikä vaatii hiljalleen veronsa. Tarvitset lepoa, yritä huilata niin paljon kuin pystyt.
Raha: Viikko sujuu kelvollisissa merkeissä, ja viikonloppuna tiellesi osuu jokin mieluisa yllätys. Laita muutama kolikko vaikka rahapeleihin.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Mielesi ailahtelut saavat aikaan sen, että olet enemmän antajan kuin saajan roolissa. Sinkkujouskareille voi avautua yllättäviä uusia näköaloja.
Työ: Paluu arkeen on sinulle mieluisaa, ja saat jälleen rutiinien kautta tilanteen haltuusi. Laita hyvä kiertämään, kun sinulla on, mistä antaa.
Raha: Hankala talouskuvio ottaa jättiharppauksen parempaan loppiaisena. Vaikka luulet kulujesi olevan hanskassa, tarkista tilanne kuitenkin varmuuden vuoksi.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jakson synttärisankareilla menee lujaa, mutta muilla on hieman haasteellista. Joudut panostamaan parisuhteeseen enemmän kuin haluaisit.
Työ: Varsin vakaata menoa. Selviät tehtävistäsi, mutta mitään järisyttävää ahaa-elämystä tuskin saat aikaiseksi.
Raha: Tämä olisi keskinkertainen jakso, jos et itse tekisi siitä haastavaa. Yritä pitää maltti mukana kaikissa rahaan liittyvissä päätöksissä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Joudut odottelemaan parempia aikoja, sillä nyt lemmenliekkisi on melkoisen kituvaa. Maltti on valttia, älä odota suuria, jolloin pienet asiat voivat yllättää iloisesti.
Työ: Menosi on varsin letkeää, ja pursuat uusia ideoita. Muista vain, että niiden toteutuksessa tarvitset myös muiden apua. 
Raha: Olet hoitanut raha-asiasi mallikelpoisesti, mikä näkyy vakaudessa niin tililläsi, sen saldossa kuin lompakossasikin.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tarkkuutta vaativissa tehtävissä olet hieman harhateillä, sillä olet tottunut olemaan suurpiirteisempi. Huomaa, että sama sääntö pätee myös rakkauselämään.
Työ: Työssäsi olet vähän turhankin varovainen, etkä saa aikaiseksi niin paljon kuin pystyisit. Älä turhaan pidä kynttilääsi vakan alla.
Raha: Olen pitkään joutunut tarjoamaan sinulle ”eioota”. Olen iloinen, kun voin vihdoin sanoa, että taaperruksesi päättyy, ja olet menossa kohti parempia aikoja.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!