fbq
Uutiset
19.11.2020 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Seiskan horoskooppi 19.-25.11.2020
Uutiset
19.11.2020 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Joudut hakemaan itsevarmuuttasi ja rauhallisuuttasi, eikä se voi olla näkymättä, jos suhteenne on tuore. Vakiintuneemmilla on mukavampaa.
Työ: Energiaa löytyy kosolti. Se on hyvä, sillä pimeys on usein oinaille vaikeaa aikaa työvireen kannalta.
Raha: Oletko peluri? Jos sinussa on yhtään sitä vikaa, pysy visusti poissa harrasteestasi. Muutenkaan ei ole rahaonni myötä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Ole varovainen, sillä ihan oikeasti näyttää siltä, että voit hurmata jonkun. Se ei ole hyvä, jos hän on varattu tai itse et tarkoita sitä.
Työ: Viikonlopun jälkeen helpottaa, mutta tämän jakson alkupäiviä leimaa riitojen ja kitkojen uhka.
Raha: Tämä jakso lienee raskaimmasta päästä hetkeen aikaan. Uhkana saattaa olla jokin yllättävä menetys tai omaisuuden tuhoutuminen.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Jodun varoittamaan, että lähelläsi on pahaa tahtoa. Ei ehkä rakastamasi ihminen, vaan ystäväsi.
Työ: Voi olla hyvä peruuttaa vähän, jos jokin asia junnaa paikoillaan. Tämä jakso ei tuo uusia oivalluksia eikä etenemisiä. Turvaudu rutiineihin.
Raha: Ole päättäväinen ja säästäväinen, niin jakso sujuu ihan hyvissä ellei vauraissakin merkeissä. Voit myös investoida.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Pelkäät jotain turhaan. Rakkaudessa sinulle halutaan hyvää, ja voit varsin mainiosti antaa samalla mitalla takaisin.
Työ: Joku on huomannut panoksesi ja arvostaa sitä. Keskity silti, vaikka kukaan ei hiosta ja palaute on hyvää.
Raha: Säästäväistä palkitaan, on mahdollisuus saada paljon aikaan pienemmälläkin rahalla.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Aina valloituksiin valmiiden leijonien viikosta on tulossa aktiivinen ja palkitseva. Myös varattu leijona seikkailee kumppaninsa kanssa.
Työ: Keskittyminen on valttisi töissä. Liikaa aggressiivisuutta kannattaa välttää, sillä ympärilläsi ollaan tunteikkaita.
Raha: Pistä panokset peliin heti, jos mielit. Säästöjesi pitäisi sallia se, mutta kauemmas on vaikea luvata suhdanteen jatkuvan.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Sinulta vaaditaan paljon, mutta pidä huoli omista rajoistasi. Jos et jaksa antaa, säästä voimiasi.
Työ: Ole avoin äläkä leiki salaperäistä tai panttaa tietoa. Kyse ei ole sinusta, vaan yhdessä tehtävästä työstä. 
Raha: Alkujakso on mitä on, mutta päivien edetessä näyttäisi taivaanrannassa siintävän lähes väistämätön hyvä päätös tai yllätys.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Päästä irti, ilmaise itseäsi ja tunnusta rohkeasti mitä ajattelet. Nyt olisi Vaa'allakin siihen mahdollisuus, ja voit yllättyä suosiostasi.
Työ: Pistä vain rohkeasti itsellesi tavoitteet, ja toimi niiden mukaan. Jakso lupaa menestystä, mutta se ei tule kenellekään ilman omiakin ponnistuksia.
Raha: Olet odottanut huonoja päiviä ja säästellyt ehkä turhaankin. Jos jokin on rikki, hanki uusi.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Sen verran on varmaa, että uusia merkittäviä tuttavuuksia ei ole luvassa. Jos haluat romantiikkaa, turvaudu tuttuihin ihmisiin ja tapoihin.
Työ: Panosta hommiin kunnolla. Menneisyys on menneisyyttä, eikä tulevaisuus näytä varmalta, mutta tämä viikko on sinun.
Raha: Olet liukumassa vaurauskäyrällä pikku hiljaa alaspäin, eikä tilannetta paranna se, että omaisuuttasi on vaarassa hukkua.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Ota rennosti. Sinkkujousimiehillä voi olla ihan yllättävänkin paljon vientiä. Ota myös yhteys häneen, jonka kanssa jokin meni rikki.
Työ: Jakso suosii itsenäisiä ja vankkoja ratkaisuja. Mieluummin rutiinilla kuin uutta säätämällä. Vain päättäväinen menestyy nyt.
Raha: Ole ehdottomasti entistä tarkempi. Huolia on luvassa, jos et pidä raskasta kulukuria yllä.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Kauriiden on helppo tehdä vaikutus muihin ja luoda pitkän tähtäimen uusia alkuja. Varatuilla viikko on tavanomaisempi.
Työ: Vaikka et usko, keskittymiskykysi ratkaisee. Jaksa siis puurtaa ja paneudu olennaisimpaan. Viikonlopun jälkeen alkaa helpoin vaihe.
Raha: Talouden kannalta näyttää heikolta, eikä tuuli  ole myötäinen. Pidättäydy uusista hankkeista.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Et saa taivaanmerkeistä apua, mutta näen, että jotain kaipaisit. Varo varsinkin jakson edetessä esiin tulevia suruja.
Työ: Työkurisi on höltymässä. Lisäksi edessä saattaa jakson edetessä viikonloppuun ja sen yli olla lisätehtäviä entisten päälle.
Raha: Kannattaa varautua jaksoon, joka tuo pitkään haaveillun helpotuksen. Pitää tosin olla nopea, minkä ei pitäisi olla vesimiehelle vaikeaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tunteellisesti olet taitava, ja se palkitaan. Teet asiat helpoksi hänellekin, joten hänkin jaksaa heittäytyä. Joku pieni töyssy jakson alussa voi tosin olla.
Työ: Jos teet työtä muiden kanssa, katso tarkkaan ympärillesi. Sinulla on mahdollisuus löytää hyvä kumppani läheltäsi. Yksin työskentelevien viikko on tasainen.
Raha: Edessä on taloudellinen vahinko. Pidä silmäsi auki, jos mielit välttää sen. Kaikkea ei ole päätetty.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »