Seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 17.-23.10.2019

17.10.2019 06:30

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Poikkeat kaavoistasi, ja saat kumppanisi ihmettelemään käytöstäsi. Kokoa itsesi, äläkä yllätä lähimmäistäsi negatiivisesti. 
Työ: Huomaat joutuvasi selittelemään tekosiasi. Älä tee siitä itsellesi mörköä, sillä tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Pidä suunta vakaana, kun kerran hyvin menee.
Raha: Jakso alkaa kurjasti, mutta viikonloppu palauttaa rahakuviosi oikeille raiteille. Sen jälkeen on vain itsestäsi kiinni, miten jakso päättyy.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Pieni notkahdus tekee jaksosta haasteellisen, mutta hetken alakulosta ei kannata tehdän suurta numeroa. Ihastele kumppanisi aikaansaannoksia, niin saatte yhdessä kokea romantiikkaa kylliksi.
Työ: Pystyt parempaan, mutta selviät velvoitteistasi kunnialla. Muista, ettei kukaan pysty 100-prosenttiseen suoritukseen jatkuvasti. 
Raha: Hieman hankalat suhdanteet vaikeuttavat rahatilannettasi, etkä ole oikein tilanteen ytimessä. 

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Tarkkaile tilannettasi ulkopuolisen silmin, niin huomaat sinulla kaiken olevan melko lailla kohdallaan. Romantiikkaa riittää yli välttämättömän tarpeen.
Työ: Luottamustoimissasi et jaksa keskittyä tarpeeksi, mutta selviydyt perustyöstäsi ilman pientä otsanrypistystä suurempaa ponnistelua.
Raha: Kerrassaan oivallinen jakso, joten pystyt toteuttamaan ennalta suunnittelemasi suuretkin siirrot.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Lähestyt rakkautta pragmaattisesti, mikä voi joskus olla ihan hyvä, mutta ei tällä kertaa. Käytä mielikuvitustasi, ja näytä kumppanillesi, että hän on tärkeä.
Työ: Keskivaikea tai -helppo jakso, riippuu, miten tämän haluaa nähdä. Pystyt toteuttamaan suunnitelmasi, mutta työn sankariksi sinusta ei ole.
Raha: Nousujohteinen vaihe antaa odottaa enemmän kuin mitä toteutuu. Tarvitset malttia, sillä huippujakso on vasta tulossa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Ole joustavampi äläkä ole itsepäinen, sillä saat vain kumppanisi turhalle puolustuskannalle. Sinkkujalopeurojen kannattaa odotella parempia aikoja.
Työ: Vaihtelevat kuviot aiheuttavat harmaita hiuksia, ja joudut tekemään yllättäviä ratkaisuja saadaksesi hommat hoidettua. Varaudu siis vaikeuksiin.
Raha: Nyt on käsillä tämän syksyn huippujaksot, saat kokea suurta onnistumisen iloa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Jakso on ailahtelevainen, ja joudut pinnistelemään saadaksesi kaipaamaasi romantiikkaa. Puitteet ovat kohdillaan, joten loppu on itsestäsi kiinni.
Työ: Työmaallasi puhaltavat uudet tuulet, joihin pääset helposti mukaan, kun annat hieman periksi periaatteistasi.
Raha: Viikonloppu tulee kohdallesi varsin huonolla hetkellä, sillä se vie sinulta odotettua rutkasti enemmän.  Miksi, mietipä sitä!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kun mielesi askartelee muissa asioissa, tuppaa romantiikka jäädä aivan turhaan taka-alalle. Huomaa asioiden yhteys, niin saat nauttia syksyn pimeistä illoista.
Työ: Varsin kelvollinen jakso on meneillään, ja selviät tehtävistäsi kiitettävästi. Älä suotta tee itsestäsi numeroa, ansiosi kyllä huomataan.
Raha: Alenevan trendisi ainoa valopilkku osuu viikonvaihteen jälkeen, joten yritä ottaa hetkestä kaikki mahdollinen irti.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Olet rakkauden lähettiläänä todellinen velho, joten kumppanisi saa nauttia oivalluksistasi täysin rinnoin. Sinkkuskorppareiden kannattaa lähteä etsimään sitä oikeaa.
Työ: Olisiko pienen syysloman paikka, sillä sinua viedään nyt sen verran lujaa, että et tahdo pysyä mukana.
Raha: Nouset pohjalta ja päädyt huipulle. Tämä jakso vie sinua laidasta laitaan, joten pistä pussinsuu kiinni ja katso, mihin tuuli kuljettaa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Kokonaiskuva on nousujohteinen, vaikka tilapäisiä vastoinkäymisiä tiellesi osuukin. Pidä mielesi kirkkaana ja suunta vakaana ongelmista huolimatta. 
Työ: Kannattaa takoa, kun rauta on kuuma, ja nyt se on. Pystyt toteuttamaan kaikki kaavailemasi muutokset. Kerrassaan mainio jakso!
Raha: Varo tekemästä liian suuria korjausliikkeitä, sillä ne keikuttavat venettäsi enemmän kuin pieni vastatuuli.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Olet suotta kieltäytynyt monista tilaisuuksista, joissa olisi romantiikkaa tarjolla. Muista, ettet elä yksin leivästä. Tarvitset myös läheisyyttä.
Työ: Onneksi höysteenä on huumoria, sillä muuten tästä jaksosta tulisi alakuloinen. Korjaa asennettasi, niin nostalginen minäsi pääsee eteenpäin teknoviidakossa.
Raha: Viimeistään nyt kannattaa nostaa kädet pystyyn, ja todeta, ettei suunnitelmasi onnistunut. 

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Olet menossa kohti parempaa, joten malta mielesi, sillä huippuhetkesi ei osu vielä tälle jaksolle. Rakkaasta kannattaa silti pitää kiinni!
Työ: Koeta saada ajatuksesi kirkastumaan, ja selitä selvin sanoin, mitä haluat. Tämä jakso on kivalla tavalla nousujohteinen. Anna siis palaa!
Raha: Samaa ei voi sanoa rahamaailmastasi. Joudut laskemaan lanttisi pariinkin kertaa selvitäksesi kuivin jaloin. Aina ei voi voittaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Saat kokea romantiikkaa yllin kyllin, jos suostut myös itse panostamaan siihen ja nähdä edes vähän vaivaa. Yllätyksiä luvassa…
Työ: Pystyt olemaan enemmän antaja kuin ottaja, mikä aiheuttaa iloa mutta myös hieman kateutta työmaallasi. Luota osaamiseesi.
Raha: Voivoi, viikonloppu vie enemmän kuin olit suunnitellut, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia koko jaksolle. Ole tarkkana!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: HERKKO HEIMONEN
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!